Kouluyhdistys

Kouluyhdistys 2021-2022

Hyvinkäänkylän kouluyhdistys ry.:n tarkoituksena on edistää vanhempien ja koulun sekä eskarin välistä yhteistoimintaa. Yhdistys järjestää jo perinteeksi muodostuneen Ihan pihalla! –tapahtuman syksyn vanhempainillan yhteydessä, joulumyyjäiset sekä Ystävänpäivän peli-illan helmikuussa. Lisäksi yhdistys osallistuu stipendien rahoittamiseen. Pitkin kouluvuotta kuuntelemme opettajien ja oppilaiden toiveita ja tarpeita, joita mahdollisuuksien mukaan toteutamme. 

Tapahtumien järjestämisen lisäksi yhdistys on kahviotuotoilla hankkinut koululle välitunti- ja liikuntavälineitä, ilahduttanut koululaisia ja eskarilaisia joulupusseilla ja ideoinut projektin, jossa parannettiin koulun sisätilojen viihtyvyyttä mm. seinämaalauksilla. Koulutoiminnan tulevaa 150-vuotisjuhlavuotta silmällä pitäen on aloitettu koulumuistojen kerääminen vuosilta 1995-2020.

 Mukaan toimintaan voit tulla missä vaiheessa tahansa lukuvuotta!

 

Kannatusmaksu

Kaikki vanhemmat ja isovanhemmatkin ovat tervetulleita mukaan ideoimaan toimintaa kotien ja koulun välillä. Jos oma aika ei juuri nyt riitä aktiiviseen toimintaan, yhdistystä voi tukea myös kannatusmaksulla. Myös yritykset tai yhteisöt voivat tukea kouluyhdistyksen toimintaa.

Voit maksaa haluamasi suuruisen kannatusmaksun tilille FI20 5062 0320 2152 66.

Käytä maksaessasi viitenumeroa 20226.

 

Terveisin kouluyhdistyksen hallitus

Sähköposti: hyvinkaankylankouluyhdistys@gmail.com

Facebook: Hyvinkäänkylän Kouluyhdistys

 

Päivitetty 14.3.2022