Musiikkiluokkien tukiyhdistys

Hyvinkään musiikkiluokkien tuki ry

Hyvinkään musiikkiluokkien tuki ry (Hymy) on syksyllä 2019 perustettu Aseman koulun ja Pohjoispuiston koulun musiikkiluokkien yhteinen tukiyhdistys. Sen tarkoituksena on tukea musiikkiluokkien oppilaiden toimintaa sekä edistää musiikkikoulutusta ja musiikkiharrastuksen leviämistä niin omalla koululla kuin laajemminkin Hyvinkäällä. Yhdistyksen perusajatuksena on, että musiikki on iloinen asia!

Kuvassa vaalenpunainen kitara Kuvassa rummutKuvassa soittimia Kuvassa sormet pianolla

Yhdistyksen toiminta vahvistaa kodin ja koulun yhteistyötä ja se perustuu vanhempien vapaaehtoiseen työhön ja varainkeruuseen. Jäseneksi voi liittyä jokainen, joka haluaa osallistua musiikkiopetuksen ja -harrastuksen tukemiseen. Hallitus kootaan vuosittain vapaaehtoisista vanhemmista ja opettajista.

Toimintaan sisältyy:

− Varainkeruu musiikkitoiminnan edistämiseksi (jäsenmaksut, myyjäiset, tapahtumien lipputuotot jne.).

− Osallistuminen Aseman koulun ja Pohjoispuiston koulun musiikkitapahtumien järjestelyihin, esim. mainontaan, lipunmyyntiin, kahvion pitämiseen ja roudaukseen.

− Osallistuminen musiikkiluokkien matkojen ja retkien järjestelyihin sekä niiden taloudelliseen tukemiseen.

− Soittimien ym. välineiden hankkiminen.

Hyvinkään musiikkiluokkien tuki ry:n vapaaehtoinen kannatusmaksu on 5 €/lukuvuosi. Sen voi maksaa Hyvinkään musiikkiluokkien tuki ry:n OP:n tilille FI47 5092 0920 4952 88 tai tapahtumien yhteydessä pankkikortilla. (Rahankeräyslupa RA/2021/1020).  Kertyvät varat käytetään tukemaan Hyvinkään musiikkiluokkien toimintaa. 

Otamme vastaan ideoita ja toivotamme kaikki musiikkiluokkalaisten vanhemmat tervetulleiksi mukaan toimintaan! Meihin voi ottaa yhteyttä Facebookissa, Instagramissa tai musiikinopettajien kautta.

Facebook: https://www.facebook.com/groups/434602963393955/

Instagram: https://www.instagram.com/hyvinkaanmusiikkiluokat/

 

Päivitetty 14.8.2020