Kilpailun tulos

Sveitsi-Härkävehmaan alueen kehittämiseksi järjestetyn asuinrakentamisen ideakilpailun voitti ehdotus nro 4 nimimerkki ”Terve metsä, terve vuori!”.

Tuomariston päätös oli yksimielinen. Tuomaristo totesi, että voittaja on kokonaisuutena kaupunkirakenteellisen ratkaisunsa ja arkkitehtuurinsa puolesta perusteltu ja taidokas. Lisäksi ehdotus arvioitiin erittäin selkeäksi ja johdonmukaiseksi. Voittaja julkistettiin Hyvinkään kaupungintalolla keskiviikkona 26.4.2017 pidetyssä avoimessa julkistamistilaisuudessa.

Arkkitehdit Anttila & Rusanen Oy:n laatima voittajatyö tarjoaa kehityskelpoisen lähtökohdan alueen suunnittelulle, ja se otetaan huomioon Sveitsi-Härkävehmaan alueen osayleiskaavassa ja asemakaavassa.

Kilpailuehdotusten arvioinnista on laadittu arvostelupöytäkirja. Siihen on liitetty mukaan koonti ehdotuksista yleisöltä saaduista kommenteista, jotka on viety tiedoksi myös tuomaristolle.

Ehdotuksia kommentoi yhteensä 89 henkilöä. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvottiin 3 x 10 kpl vapaalippuja Sveitsin uimalaan. Tieto arvonnan tuloksesta on toimitettu voittajille.

Päivitetty 26.4.2017