Webropol-kyselyt

Tietoa Hyvinkään kaupungin sivuilla olevista webropol-kyselyistä ja niihin liittyvistä arvonnoista

Kaupungin järjestämien anonyymien kyselyiden jatkona saattaa olla arvonta, jossa erillisenä kyselynä kerätään yhteystietoja. Poikkeustapauksissa myös itse kyselyssä saatetaan kysyä henkilötietoja.

Pelkkään kyselyyn ilman arvontaa voi osallistua anonyymisti ja silloin kerätään vain kyselyn kannalta tarpeelliset taustatiedot henkilöstä.Tällöin henkilöä ei voida tunnistaa mitenkään.

Osallistuja vastaa webropol-kyselyyn ja halutessaan voi jättää yhteystietonsa arvontaa tai yhteydenottoa varten (esim, puhelinnumero, sähköposti, osoite), mikäli sellainen mahdollisuus on.  Osallistujien ei kuitenkaan tarvitse jättää yhteystietoja kilpailua varten, jos siihen ei halua osallistua.

Kilpailun määräaikaan mennessä arvontaan vastanneiden kesken suoritetaan arvonta. Hyvinkään kaupunki pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet sivullaan kilpailujulkaisussa ja oikeuden kilpailusääntöjen muutoksiin.

Voittajat voivat noutaa palkintonsa Kaupungintalon aulaemänniltä tai erikseen sovittavalla tavalla. Kaupunki ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä.

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Lomakkeella kysyttyjä henkilötietoja  käsitellään kyselyn tai arvonnan tietojen käsittelyssä, eikä luovuteta kolmansille osapuolille.

Hyvinkään kaupunki ei muodosta kilpailuun osallistuvista kommenteista erillistä rekisteriä tai kerää niitä muutoinkaan talteen. Kaikki osallistujan tiedot poistetaan kilpailun jälkeen.

Voittajien nimellä varustetut kuoret / paketit toimitetaan Kaupungintalon emännille, jotka luovuttavat ne asianosaisille.

Henkilötietojen antaminen perustuu aina omaan suostumukseen. Käsittelemme kaikkea tietoa luottamuksellisesti, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.

Webropolin tietosuojaseloste

 Lisätietoa tietosuojasta

Päivitetty 12.11.2021