Webropol-kyselyt

Tietoa Hyvinkään kaupungin sivuilla olevista webropol-kyselyistä ja niihin liittyvistä arvonnoista

Kaupungin järjestämien anonyymien kyselyiden jatkona saattaa olla arvonta, jossa erillisenä kyselynä kerätään yhteystietoja. Poikkeustapauksissa myös itse kyselyssä saatetaan kysyä henkilötietoja.

Pelkkään kyselyyn ilman arvontaa voi osallistua anonyymisti ja silloin kerätään vain kyselyn kannalta tarpeelliset taustatiedot henkilöstä.Tällöin henkilöä ei voida tunnistaa mitenkään.

Osallistuja vastaa webropol-kyselyyn ja halutessaan voi jättää yhteystietonsa arvontaa tai yhteydenottoa varten (esim, puhelinnumero, sähköposti, osoite), mikäli sellainen mahdollisuus on.  Osallistujien ei kuitenkaan tarvitse jättää yhteystietoja kilpailua varten, jos siihen ei halua osallistua.

Kilpailun määräaikaan mennessä arvontaan vastanneiden kesken suoritetaan arvonta. Hyvinkään kaupunki pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet sivullaan kilpailujulkaisussa ja oikeuden kilpailusääntöjen muutoksiin.

Voittajat voivat noutaa palkintonsa Kaupungintalon aulaemänniltä tai erikseen sovittavalla tavalla. Kaupunki ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä.

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Lomakkeella kysyttyjä henkilötietoja  käsitellään kyselyn tai arvonnan tietojen käsittelyssä, eikä luovuteta kolmansille osapuolille.

Hyvinkään kaupunki ei muodosta kilpailuun osallistuvista kommenteista erillistä rekisteriä tai kerää niitä muutoinkaan talteen. Kaikki osallistujan tiedot poistetaan kilpailun jälkeen.

Voittajien nimellä varustetut kuoret / paketit toimitetaan Kaupungintalon emännille, jotka luovuttavat ne asianosaisille.

Henkilötietojen antaminen perustuu aina omaan suostumukseen. Käsittelemme kaikkea tietoa luottamuksellisesti, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.

 

 Lisätietoa tietosuojasta

Päivitetty 23.5.2019 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Anna ja lue palautetta

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ