Facebook-kilpailut

Tietoa Hyvinkään kaupungin Facebook-sivulla järjestettävistä kilpailuista

Kaupungin järjestämä kilpailu on arvonta, joka järjestetään Hyvinkään kaupungin Facebook-sivulla.

Osallistujien tulee kommentoida kaupungin Facebook-sivulla olevaa kilpailujulkaisua osallistuakseen kisaan ja vastattava siinä esitettyyn kysymykseen. Osallistujien ei tarvitse jättää yhteystietoja kilpailua varten. Kilpailuun voi osallistua jokainen, jolla on Facebook-tunnus.

Facebook ei ole osallisena kilpailuun millään tavoin. 

Kilpailun määräaikaan mennessä kommentin jättäneiden kesken järjestetään arvonta. Hyvinkään kaupunki pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Facebook-sivullaan kilpailujulkaisussa ja oikeuden kilpailusääntöjen muutoksiin.

Voittajat voivat noutaa palkintonsa Kaupungintalon aulaemänniltä tai erikseen sovittavalla tavalla. Kaupunki ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä.

Hyvinkään kaupunki ei muodosta kilpailuun osallistuvista kommenteista erillistä, Facebookin ulkopuolista rekisteriä tai kerää niitä muutoinkaan talteen. Osallistujien kommentteja käytetään vain arvontaa varten.

Voittajien nimellä varustetut kuoret / paketit toimitetaan Kaupungintalon emännille, jotka luovuttavat ne asianosaisille.

Henkilötietojen antaminen perustuu aina omaan suostumukseen. Käsittelemme kaikkea tietoa luottamuksellisesti, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.

Kilpailujulkaisu vastauksineen jää näkyville Hyvinkään Facebook-sivun aikajanalle. Osallistuja voi itse halutessaan poistaa oman kilpailukommenttinsa.

Lisätietoa tietosuojasta

Päivitetty 13.5.2022