Kouluyhdistys

Paavolan kouluyhdistyksen tavoitteena on oppilaan, koulun ja vanhempien yhteistyön tukeminen. Kouluyhdistys toimii yhteistyössä luokkatoimikuntien sekä muiden vanhempainyhdistysten kanssa.

Uusia, aktiivisia vanhempia pyritään saamaan mukaan kouluyhdistystoimintaan ja huomaamaan sen toiminnan tärkeys kodin ja koulun välillä.

Kouluyhdistys järjestää vanhempainiltoja ajankohtaisista aiheista sekä perinteeksi muodostuneen joulumyyjäistapahtuman. Kouludiskot, naamiaiset, liikuntatapahtumat ja teatterimatkat ovat myös kuuluneet kouluyhdistyksen toimintaan.

Paavolan kouluyhdistys jakaa kevätstipendejä oppilaille erilaisin perustein. Osa tuotosta käytetään oppilaiden, luokkien ja iltapäivätoiminnan tarpeisiin ja virkistykseen, sekä harkinnanvaraisesti koulussa tarvittavien opetusmateriaalien ja -tarvikkeiden hankintaan.

Kouluyhdistyksen toimintaa rahoitetaan vapaaehtoisella kannatusjäsenmaksulla. Toivomme sinun yhteydenottoasi uusista toimintaideoista tai muista kouluun ja opiskeluun liittyvistä asioista. 

Koulun edustaja: Tuija Glad, tuija.glad@hyvinkaa.fi

Päivitetty 14.8.2020