Yhden Päivän juttu

Yhden Päivän Juttu -kulttuuritapahtuma Hyvinkäällä 8.–9.5.2024

Yhden Päivän Juttu on Hyvinkäällä vuosittain helatorstain ympärillä järjestettävä kaupunkitapahtuma, joka kerää eri-ikäiset kaupunkilaiset viettämään vapaa-aikaa erilaisten kulttuurielämysten parissa.


Keskiviikkona 8.5. tapahtuma alkaa etko-tapahtumalla kauppakeskus Willassa kello 17. Kello 18 alkaen päästään nauttimaan hyvinkääläisten musiikkiyhdistysten yhteiskonsertista Hyvinkääsalissa ja iltaa jatketaan paikallisissa pubeissa ja ravintoloissa livemusiikin, musavisan ja karaoken merkeissä aina puolille öin saakka.

Katso koko keskiviikon ohjelma täältä.


Helatorstaina 9.5. kello 11–15 päätapahtuma sijoittuu Villatehtaalle, missä tarjolla on monipuolista ohjelmaa: musiikkia, sirkusta, työpajoja ja nukketeatteria. Hyvinkään Karjala-seuran museo ja Valvillan tehdasmuseo ovat avoinna. Alueella myös yhdistysten esittelypisteitä, talutusratsastusta, lettukahvila ja keppihevosrata! Tapahtuman pääesiintyjä on neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye HEVISAURUS!

Vaka 100

Kulttuuritalo Villa Arttu kutsuu lapsiperheitä mukaan keppihevosten taitoradalle. Non-stop työpajassa voi valmistaa itselleen keppihevosen ja Villa Artun Galleriassa pääsee nauttimaan nukketeatterista.

Liikuntatila Takomossa Hakasirkuksen sirkusvälineiden kokeilumahdollisuus sekä päivän päätteeksi sirkusta ja musiikkiteatteria yhdistävän Säilättäret-ryhmän upea esitys, joka sisältää muun muassa nuorallatanssia, veitsenheittoa ja pullojen päällä tasapainoilua!

Tapahtuma on myös osa Hyvinkään varhaiskasvatuksen 100-vuotisjuhlavuotta.

Helatorstain muita tapahtumapaikkoja ovat Suomen Rautatiemuseo, Hyvinkään vanha kirkko, Hyvinkään musiikkiopisto sekä museokeskus Taika. Hyvinkään kirjastopalvelut pitää pop-up-kirjastoa Kirjastoaukiolla.

Katso koko torstain ohjelma täältä


Voit tulostaa itsellesi koko tapahtuman käsiohjelman täältä.
Selattavaan käsiohjelmaan pääset tästä.


Kaikkiin tapahtuman kohteisiin on vapaa pääsy.tunnuselementti Tutustu tarkempaan ohjelmaan ja tule mukaan!

Lisätietoja
kulttuuri- ja tapahtumapäällikkö Outi Ruso, outi.ruso@hyvinkaa.fi

Päivitetty 6.5.2024