Liikenne ja kartat

Hyvinkään karttapalvelu tarjoaa käyttäjälle ympäristöön, asumiseen, matkailuun, vapaa-aikaan ja julkisiin palveluihin liittyviä tietoja sekä mm. kaavoitukseen ja luonnonsuojeluun  liittyviä teemaesityksiä. Asuinalueettasi koskevia suunnitelmia voit myös katsella karttapalvelumme kautta.

Kartat ja paikkatieto -sivustolta löytyy mm. tulostettavia teemakarttoja tietoa Hyvinkään karttapalveluista sekä miten päivittyvän karttayhteyden voi linkittää vaikkapa omille kotisivuille.

Liikenne -sivustolta löydät liikennesuunnittelun yhteystiedot ja tehtävät, tietoa joukkoliikenteestä, kevyestä liikenteestä, liikennemerkeistä ja -valoista. Liikennetutkimus -sivulle on koottu tehtyjä raportteja ja selvityksiä.

Pysäköinnin sivuille on koottu tarpeellista tietoa pysäköintiin liittyen, sekä pysäköintivirhemaksun sähköisen oikaisuvaatimuslomakkeen.

Hyvinkään paikallisliikenteen reittiopas on Matkahuollon ylläpitämä palvelu. Palvelussa voidaan hakea lähiliikenteen bussireittejä sekä -aikoja lähtö- ja määränpääosoitteen mukaan.

Päivitetty 12.8.2020