Urakansuun alueen suunnittelu- ja tontinluovutuskilpailu

Hyvinkään kaupunki järjestää kumppanuuskaavoitukseen perustuvan suunnittelu- ja tontinluovutuskilpailun Urakansuun alueen maankäytön suunnittelusta. Kilpailun tavoitteena on löytää yhteistyökumppani korttelialueen asemakaavoitukseen ja asemakaavan mukaiseen toteuttamiseen. Kilpailuaika on 15.9. -16.11.2020.

Urakansuun alue sijaitsee pääradan varrella noin puolen kilometrin päässä Hyvinkään keskustasta. Alue on rakentamaton ja se soveltuu keskustamaiseksi, toiminnoiltaan monipuoliseksi ja viihtyisäksi asuin- ja liiketoimintojen alueeksi, joka tukeutuu joukkoliikenteeseen sekä laadukkaisiin kävely- ja pyöräily-yhteyksiin.

Aineistot:

  1. Kilpailuohjelma
  2. Kilpailualueen rajaus
  3. Asemakaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma
  4. Pohjakartta (dwg, pdf)
  5. Ilmakuvia / viistokuvia alueelta (1,2,3,4)

Kilpailijat voivat lisäksi hyödyntää Hyvinkään kaupungin kartta- ja rekisteriaineistoa.
Suunnittelutyössä voi hyödyntää myös Hyvinkään kaupungin 3D-kaupunkimallia.

Mikäli suunnittelussa hyödynnetään kaupunkimallia, suunnitelmia ei saa julkaista kaupunkimalliin kilpailusalaisuuden säilyttämiseksi.

Aineisto on maksuton.

Kysymyksiä voi esittää kilpailun aikana sähköpostilla osoitteeseen mirka.karttunen@hyvinkaa.fi. Kysymykset tulee otsikoida ”Urakansuun alueen suunnittelukilpailu – kysymys”. Kysymykset tulee toimittaa maanantaihin 5.10.2020 mennessä ja niihin vastataan kootusti perjantaihin 9.10.2020 mennessä. Kysymykset ja vastaukset julkaistaan tällä sivulla.

Kilpailuohjelman mahdolliset täydennykset ja täsmennykset julkaistaan tällä sivulla.

Päivitetty 15.9.2020