Kurkkaa kaupungin työntekijöiden arkeen

Enni Järvinen kertoo monipuolisesta työurastaan Hyvinkääsalissa erilaisten tehtävien parissa. 

Olen työskennellyt Hyvinkääsalissa ensi vuonna jo kymmenen vuotta, aloitin 19-vuotiaana narikassa ja siitä pikkuhiljaa edennyt erilaisiin tehtäviin. Olen tehnyt narikan lisäksi mm. lipunmyyntiä, siivousta, avustanut monenlaisissa eri tehtävissä ja nyt työskentelen pääasiassa markkinoinnin ja sosiaalisen median parissa.

Normaali työpäivääni kuuluu mm. sosiaalisen median päivittämistä, tapahtumakalenterin ylläpitoa, uutiskirjeiden tekoa, yhteistyöt eri tahojen kanssa (mm. lippu.fi), lipunmyyntiohjelmien käyttöä, ja vaikka mitä muuta. Iltavuoroissa vastaan narikan henkilökunnasta ja palvelen asiakkaita sekä esiintyjiä parhaani mukaan. Arki tapahtumatalossa on hyvin erilaista verrattuna moneen muuhun työhön, ja myös työajat ovat kaikkea muuta kuin toimistoaikoja 8-16.

Viimeiset pari vuotta ovat olleet erikoista aikaa ja varsinkin tapahtumatalon näkökulmasta, joten innolla odotamme syyskauden alkua ja sitä, että kausi saataisiin loppuun ilman keskeytyksiä. Syksyn ohjelmisto näyttää taas todella monipuoliselta ja toivonkin että monet löytäisivät konsertteihin Hyvinkääsaliin.

Meillä on täällä pieni mutta sitäkin huipumpi tiimi ja töihin on aina mukava tulla. 

Toivottavasti nähdään konserteissa!

Enni Järvinen
Aulapalvelu- ja markkinointivastaava

Enni Järvinen

>> Aiemmat blogikirjoitukset löydä täältä

Päivitetty 9.9.2022