Kurkkaa kaupungin työntekijöiden arkeen

Viestintäyksikössä vain muutama viikko sitten aloittanut Janne-Antti Latvala kertoo ensimmäisistä päivistään uudessa työssä.

Hyppäsin viestinnän virtaan

Aloitin työt Hyvinkään kaupungin viestinnässä 31.5.2022. Heti ensimmäisenä työpäivänä olin mukana kaupungin omassa Viestintäpäivässä. Sain tavata kaupunginjohtaja Johannan ja kuulla hyviä esityksiä mm. sosiaalisen median uusista tuulista.

Päivästä jäi mieleen pari asiaa. Ensimmäisenä koin olevani tervetullut taloon. Uudet työkaverini tulivat esittäytymään ja toivottivat minut tervetulleeksi. Se tuntui mukavalta.

Toiseksi päivän aikana huomasin, että viestinnän kysymykset ovat samoja niin täällä kuin edellisessäkin työpaikassa. Se antoi luottamusta siihen, että eiköhän tästäkin selvitä.

Kaupungin viestinnässä tiedon virta on vuolas. Sitä voisi verrata vapaana kuohuvaan Imatran koskeen, kun se kerran päivässä päästetään valloilleen. Viestintäosasto on kuin koskenlaskuun suunniteltu kumivene. Kun jokainen tekee osansa ja auttaa toista, selviämme pyörteistä ja karikoista, vaikka välillä saattaa tullakin vettä niskaan.

Janne-Antti Latvala
viestintäkoordinaattori

Janne-Antti Latvala


>> Aiemmat blogikirjoitukset löydät täältä

Päivitetty 5.7.2022