Ikääntyneiden järjestö- ja kerhotoiminta

Päivitämme sivun tietoja mahdollisuuksien mukaan. Kaupunki ei vastaa muiden kuin kaupungin omien palveluiden sisällöstä tai mahdollisista muutoksista niissä.


  • Hyvinkään Eläkeläiset ry - Askartelu ja käsityö, digiopastus, boccia, jooga, kuntosali ja kuoro. Lisäksi Meijän Poppoo lauluryhmä, tanhuryhmä, ulkoilua ja voimistelua. Tutustu toimintaan ja tule mukaan!
  • Hyvinkään Kansalliset Seniorit ry - Kerhot ja harrastuspiirit, kuukausitapaamiset; atk, golf, elokuvakerho, hiljentymispiiri, keilakerho, kuntokerho, käsityökerho, laulukerho, lounastapaamiset, Memo -kerho, pelikerho, runokerho, ukkokerho ja ulkoliikuntakerho. Tutustu ja löydä mieleisesi!
  • Hyvinkään Senioritanssijat ry - Hyvinkäällä senioritanssia pääsee kokeilemaan Hyvinkään Senioritanssijat ry:n järjestämissä harjoituksissa. Tansseja ohjaa aina koulutettu vertaisohjaaja, ja ryhmissä vallitsee iloinen ja salliva ilmapiiri.
  • VR Eläkeläisten liitto ry / Hyvinkään osasto - Kokoonnumme kesäaikaa lukuun ottamatta kuukausittain kahvittelun ja seurustelun merkeissä sekä kuunnellen asiantuntijoiden luentoja ja esitelmiä. Kuntoilemme vesialtaalla ja kuntosalilla sekä teemme virkistys- ja teatterimatkoja. 

Puuttuuko jotakin? Lähetä korjausehdotus sivulinkin kera osoitteeseen taivi.toikka@hyvinkaa.fi. 

Päivitetty 1.6.2023