Nuorisopalveluiden uusi graafinen ilme

Hyvinkään Nuorisopalvelut on saanut uuden logon. Uusi graafinen ilme ja siihen liittyvä Nuorten Hyvinkää Facebook-sivu otetaan käyttöön ja esitellään yhteistyökumppaneille tiistaina 19.4. Uusi logo saatiin logokilpailun kautta. Se on yhteneväinen kaupungin tiedotuksessa käytettävän värimaailman kanssa.

Vanha logo oli mustalla pohjalla näkyvä yömaisema, joka kuvasti perinteistä yökahvilatoimintaa. Nykyään Nuorisopalvelut tarjoaa laajasti ja monipuolisesti harrastustoimintaa nuorille iltapäivisin ja iltaisin. Lisäksi Nuorisopalvelut tarjoaa tukea ja neuvontaa, tekee kouluyhteistyötä päivisin ja on osana useita verkostoja. Uusi logo kuvastaa nuorekasta ja monipuolista toimijaa, joka tekee laaja-alaisesti työtä nuorten parissa.

Samalla otetaan käyttöön uudistunut Facebook-sivu Nuorten Hyvinkää, joka jo nimellään kertoo, että nuorten osallistuminen Nuorisopalveluiden toiminnan suunnitteluun ja järjestämiseen on koko ajan tärkeämmässä roolissa. Sivulla on tarkoitus tiedottaa laajasti nuoria koskevista asioista, ei pelkästään nuorisotiloihin liittyvästä toiminnasta. Sivulle toivotaan tykkääjiksi nuoria, heidän vanhempiaan ja nuorten parissa työskenteleviä aikuisia.

Nuorisopalveluiden logo 

Päivitetty 18.4.2016 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Anna ja lue palautetta

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ