Hyvinkääni

Hyvinkää lopettaa hissuttelun uudessa asumisen kampanjassa kajahtaa kaupungin oma ääni, Hyvinkääni  

Onko kaupunki olemassa, jos kukaan ei kuule sitä? Hyvinkään kampanja osallistaa kaupunkilaisia ja kertoo uudella tavalla sen vahvuuksista ja vetovoimatekijöistä.  

Hyvinkää on Uudellamaalla sijaitseva n. 47 000 asukkaan tapahtumarikas kaupunki, joka ei ole tähän mennessä pitänyt liikaa ääntä itsestään. Siksi Hyvinkään kaupunki käynnistää vuoden 2024 loppuun saakka kestävän tunnettuus- ja brändikampanjan, jossa tavoitellaan etenkin lapsiperheitä ja työssäkäyviä aikuisia.  

“Hyvinkää tarjoaa erinomaiset puitteet ja monipuolisesti vaihtoehtoja asukkailleen eri elämänvaiheissa, mutta meiltä on puuttunut oma ääni. Nyt on meidän aika tulla kuulluksi”, Hyvinkään viestintäpäällikkö Mia Hyvärinen taustoittaa.  

Hyvinkääni-kampanjan päätavoitteina on kasvattaa Hyvinkään kaupungin tunnettuutta, vahvistaa omaleimaista brändi-identiteettiä ja herättää potentiaalisten asukkaiden kiinnostusta.  

Monikanavainen kampanja alkaa toukokuun lopulla 

Kampanjan ensimmäinen vaihe luottaa audiovisuaalisuuteen digitaalisissa kanavissa, kuten Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa. Hyvinkään Pelikirja -nimellä kulkevasta kaupunkistrategiasta on poimittu vahvuus- ja vetovoimatekijöitä, jotka esitellään sosiaalisessa mediassa viihdyttävien arvausten kautta. Kampanjan äänivihjeitä pääsee pääsee ratkaisemaan myös osoitteessa www.hyvinkääni.fi.  
 
“Äänillä on vahva yhteys tunteisiimme ja kotiseutuun liittyy paljon äänimuistoja. Kampanjamme tavoittaa kuulokkeet päässä kulkevat, mutta myös kannustaa höristämään korviaan ja havainnoimaan ympäristöä. Tavoitteemme on tehdä kuntamarkkinointia aidosti ja kiinnostavasti”, Aava & Bangin asiakkuuspäällikkö Kerttu Pylvänäinen kertoo.  
 
Syksyllä käynnistyvässä
toisessa vaiheessa osallistetaan vahvasti sekä hyvinkääläisiä että ulkopaikkakuntalaisilta.  Kampanjassa haetaan yhteistä säveltä sekä hyvinkääläistä äänimaailmaa, joka kuvastaa paikkakunnan vahvuuksia ja kotoisuutta. Loppuhuipennuksena syntyy Hyvinkään oma äänitunnus tai kappale.  

hyvinkääni
 

Lisätietoja: 

Mia Hyvärinen 
viestintäpäällikkö, Hyvinkään kaupunki  
mia.hyvarinen@hyvinkaa.fi 
040 6749713 
 
Kerttu Pylvänäinen 
asiakkuuspäällikkö, Aava & Bang Oy 
kerttu.pylvanainen@bang.fi 
050 407 0077 

Päivitetty 27.5.2024