Nuorisotilat suljettu 28.11.2020 alkaen

Koronavirustilanteen vuoksi Hyvinkään nuorisotilat ovat suljettuina 28.11.-18.12.2020 välisenä aikana. Hyvinkään kaupungin Nuorisopalveluiden ohjaustoiminta korvataan tuona aikana verkkopalveluilla.

Nuorilla voi poikkeuksellisen olla tilanteen vuoksi aiempaa suurempi tarve tulla kohdatuiksi ja keskustella aikuisten kanssa. Verkossa tehtävä nuorisotyö tarjoaa nuorille keinon jutella tuttujen työntekijöiden ja muiden nuorten kanssa. Verkkopalveluiden aikataulut päivitetään osoitteeseen www.hyvinkaa.fi/nuoriso maanantain 30.11.2020 aikana.

Nuorisotyöllä tuetaan nuorten kasvua ja kehitystä sekä yksilönä että yhteisöjen ja yhteiskunnan jäsenenä. Teemme yhteistyötä myös nuorten perheiden kanssa ja jatkamme tätä yhteistyötä myös tässä tilanteessa.

Ohjaajiimme voi olla yhteydessä, jos jokin asia mietityttää. Yhteyttä voivat ottaa sekä nuoret että nuorten vanhemmat. Voimme tarjota nuorelle esimerkiksi matalan kynnyksen keskusteluapua tai yrittää yhdessä löytää hänelle kiinnostavaa tekemistä vapaa-ajalle.

 

Yhteistyöterveisin,

Mika Joensuu,
Nuorisopäällikkö

Päivitetty 27.11.2020