Vanhempainyhdistys

Lukioiden yhdistymisen myötä myös Hyvinkään yhteiskoulun lukion ja Hyvinkään Sveitsin lukion perinteikkäät vanhempainyhdistykset yhdistyivät 6.10.2020.

Hyvinkään lukion koti ja koulu -yhdistys aloitti toimintansa.

Hyvinkään lukion Koti ja koulu –yhdistys ry

Hyvinkään lukiossa toimii aktiivinen Koti- ja Koulu –yhdistys ry (K&K). Sen jäseninä on vanhempien ja huoltajien lisäksi koulun opettajia, muuta henkilöstöä sekä edustus opiskelijakunnasta.  

Yhdistyksen toiminta

K&K:lla on mahdollisuus itse tai yhteistyössä muiden (esim. luokka, vanhempainrengas) kanssa järjestää retkiä, luentoja, erilaisia kulttuuririentoja sekä muita yhteisiä tapahtumia. K&K voi osallistua  myös koulun organisoimien vanhempainiltojen sekä muiden tapahtumien järjestelyihin. K&K:n yksi tavoite on myös lisätä koulun yhteisten tilojen viihtyvyyttä.  

K&K:n asioita hoitaa vuosikokouksessa valittu hallitus (katso kokoonpano jäljempänä), ja se on ollut aktiivisesti mukana valtakunnallisen vanhempainliiton, paikallisen vanhempainrenkaan ja Elämäni Sankarit ry:n toiminnassa. Hallitus kokoontuu vuoden aikana noin kerran kuussa.

Liity kannatusjäseneksi 

Yksi tapa tukea K&K:n toimintaa on liittyä kannatusjäseneksi. Voitte liittyä jäseneksi perhekuntana maksamalla 10€ Keski-Uudenmaan Osuuspankin tilille FI88 5062 0320 3023 12. Laita maksun liiteosaan sähköpostiosoitteesi ja/ tai nimesi ja yhteystietosi. Tervetuloa jäseneksi!  

Varainkäyttö 

K&K kerää toiminnallaan varoja, joilla se järjestää yllämainittua toimintaa, rahoittaa opiskelijoille keväisin jaettavia stipendejä sekä tukee hakemusten perusteella koulun ja luokkien toimintaa.  

Terveiset hallitukselta – ja hallitukselle 

K&K toivottaa kaikki ideat ja ”kädet” tervetulleiksi mukaan yhteiseen, mukavaan toimintaan! Kerrothan meille, mikäli olet mahdollisesti käytettävissä erilaisten tapahtumien suunnittelussa ja/ tai järjestämisessä. Jos sinulla on terveisiä hallitukselle kerrottavaksi, ota rohkeasti yhteyttä, me odotamme sitä!  

Hyvinkään lukion Koti ja koulu –yhdistys ry:n hallituksen jäsenet 2020-2021

Vanhemmat: Markku Nieminen, pj. (markku.nieminen@hyvinkaa.fi)

Muut jäsenet: Marko Hytönen, Taru Järvimaa, Jussi Leinonen, Susanna Moisio, Nina Mäntylä, Ann-Mari Tukeva.

Opettajajäsen: Jussi Sarkola. Opiskelijakunta: Topi Sievänen

Päivitetty 24.9.2021