Hyvinkään lukio: tiedettä, taidetta, kieliä ja urheilua!

Hyvinkään lukio on noin 900 opiskelijan lukio, jossa toimii yleislinja ja luonnontiedelinja. Lukioon otetaan 300 opiskelijaa vuosittain. Opiskelijoista 230 valitaan yleislinjalle ja 70 luonnontiedelinjalle. Yleislinjalle ja luonnontiedelinjalle haetaan erikseen yhteishaussa.

Katso esittelyvideomme: yleisesittely, kielet, luma-aineet, taideaineet.

Yleislinjan opiskelijoiden kurssivalinnat voivat painottua esim. humanistisiin aineisiin, taideaineisiin tai kieliin, mutta yhtä hyvin kursseja valitaan myös paljon matemaattis-luonnontieteellisistä aineista.

Luonnontiedelinja tarjoaa valtavan määrän erilaisia luonnontiedekokonaisuuksia, mikä tarjoaa hyvät jatko-opintomahdollisuudet esim. lääketieteellisille ja teknisille aloille.

Lisäksi Hyvinkään lukiossa on mahdollista opiskella useita kieliä, esim. japania ja italiaa. Lukiomme tarjoaa myös kattavan valikoiman taidekursseja kuvataiteesta, musiikista ja teatteritaiteesta. Voit valita jopa kokonaisen jakson taideaineita mm. kuvanveistoa, valokuvausta, maalausta, taidehistoriaa jne. Lukiomme mahdollistaa lisäksi tavoitteellisen urheilun opintojen ohessa.

Lukion yhteystiedot (mm. opinto-ohjaajat) löydät täältä

Uusien lukiolaisten ainevalintakortti.

Myös samassa rakennuksessa toimivan Hyvinkään opiston kurssitarjonta on opiskelijoidemme käytettävissä.

Lue lisää koulumme tarjonnasta alla olevista linkeistä.

Päivitetty 7.3.2022