Viikkotiedote

Viikkotiedote

Viikkotiedote ti 17.5.

1. Kevään 2022 ylioppilastutkinnon tulokset ovat valmistuneet.
Mikäli osallistuit tuloksesi näet Wilmasta kohdasta lomakkeet. Tulokset ja kokelaan arvostellut koesuoritukset annetaan kokelaalle ja alle 18-vuotiaan kokelaan huoltajalle nähtäväksi Opetushallituksen Oma Opintopolku -palvelussa 19.5.2021 klo 9.00 alkaen. Lisätietoja tutkintotulosten ja koesuoritusten katsomisesta on lautakunnan verkkosivuilla kohdassa Ylioppilastutkinto > Tulokset ja koesuoritukset. Jos jokin kohta on mielestäsi epäselvä, voit tarkistaa asian rehtorilta.

2. Kakkoset: Mikäli olet aloittamassa tutkintoa syksyllä ja yo-suunnitelmassasi on aukkoja, käy nyt heti opolla ennen ilmoittautumisen alkua.

3. Syksyn ylioppilaskirjoituksiin ilmoittautumiset tehdään ensi viikolla. Tarkista YO-suunnitelmasi ja täytä ilmoittautumislomake Wilmassa valmiiksi. Tule lukusaliin (A113) tulostamaan ja allekirjoittamaan lappu. Vasta allekirjoitettuasi YO-ilmoittautumislomakkeen, on ilmoittautuminen voimassa.
Opot päivystävät lukusalissa seuraavina ajankohtina:
Maanantaina 23.5 klo 10.00-13.00
Tiistaina 24.5. klo 10.00-13.00
Keskiviikko 25.5.klo 10.00-13.00

4. Matikkailta tänään ti 17.5. jo klo 17-19.

5. Alustavat tarjottimet ensi lukuvuodelle on julkaistu wilmassa. Huomioi seuraavaa: kurssin/opintojakson opettaja voi vaihtua, liian pienet ryhmät saatetaan yhdistää, 1. jakso tuntikierrolla 9 on tarjolla kursseja, joilla ei vielä ole paikkaa/eivät ole sidottuja lukujärjestykseen tai osallistujamäärä ei ole vielä riittävä. Niitä voi myös valita. Tietyt kurssit ovat sidottuja toisiinsa eli vain toista ei voi valita (ENA01-02, RUB11-12, MAA02/MAA04 ja MAA06/MAA09). Vanhan ja uuden opsin numerointi ei vastaa toisiaan osassa aineita (esim. äidinkieli vÄI05=ÄI08). Oikean kurssin valinnassa auttavat opot ja rehtorit. Viimeiset muutokset tehdään koeviikon lopulla.

6. Opk-huone on opiskelijoiden yhteiseen käyttöön tarkoitettu tila. Siellä voi jakaa abihuppareita, yo-lakkeja ym. yhteistilausten tavaroita, mutta vastuuhenkilöiden tulee huolehtia pahvilaatikot ja muu roska tilasta pois. Opk-huoneessa ei voi säilyttää omia vaatteita, abilakanoita, palapelejä tai muutakaan tavaraa. Koulun siistijöiden tehtävä ei ole huolehtia huoneen siisteydestä. Tämä viesti olkoon muistutuksena siitä, että jokainen huoneen käyttäjä siivoaa omat roskansa, tiskaa tiskinsä ja pitää tilan muutenkin siistinä.
Huone raivataan kaikesta sinne kuulumattomasta tavarasta tällä viikolla. Hae perjantaihin 20.5. mennessä omat tavarasi pois. Perjantain jälkeen ylimääräiset tavarat viedään roskikseen. Huoneessa on mm. hakemattomia abihuppareita ja yo-lakkeja. terv. OPK:n ohjaava opettaja Terhi

7. Tule mukaan kevätretkelle Usmiin 31.5.2022 klo 16 alkaen! Ohjelmassa halukkaille saunomista, uimista ja kevyttä liikkumista. Tarjolla pientä grillattavaa. Mukaan saa ottaa omia grillattavia ym. eväitä! Usmiin voi mennä polkupyörällä Reetta R:n johdolla. Kyytikin saattaa järjestyä! Ilmoittaudu mukaan Wilma-viestillä Tarja Partoselle 24.5.2022 mennessä. Tarkempia ohjeita ja tietoja luvassa ilmoittautuneille.
Terveisin Kati, Erja, Reetta ja Tarja

8. Enkkupaja ti 17.5., 24.5. ja 31.5. klo 14.45- 16. Laita Marianne Jokivirralle etukäteen Wilma- viesti, jos haluat tulla kertaamaan jotain tiettyä kielioppiasiaa.

Päivitetty 17.5.2022