Viikkotiedote

Viikkotiedote

Viikkotiedote ti 11.5.

1. Hyvinkään lukion opiskelijakunnan hallitus on järjestäytynyt. Koska ehdokkaita oli vähemmän kuin hallituspaikkoja, päätettiin toimia tämän vuoden loppuun asti ns. virkamieshallituksena. Seuraava vuosikokous ja vaalit järjestetään tammikuussa 2022.
Hallituksessa toimivat seuraavat opiskelijat:
Ella Pietilä ja Topi Sievänen, vastuupuheenjohtajat
Martta Korpela, sihteeri
Taimi Kopra
Paavo Mäkelä
Iida Väisänen
Mona Palander
Jered Innanen
Viivi Nissinen
Tiitus Tamminen
Elena Vainio
Onni Pusa

Opk:n kevättempaus toteutetaan vielä ennen koeviikkoa. Voit ilahduttaa kaveriasi lähettämällä hänelle viestin ja siihen liitetyn lakun tai tikkarin 50 sentin hintaan. Opk:n hallituksen jäsenet vievät yllätysviestit ensi viikolla suoraan luokkiin. Viestien myynti tapahtuu tällä viikolla keskiviikkona ja perjantaina aulassa. Seuraa @kipina.opkh IG:tä, niin saat tarkemmat toimintaohjeet.

2. Perjantaina on kaikissa Hyvinkään kouluissa normaali koulupäivä.

3. Kakkoset: Mikäli olet päättänyt pidentää opintoaikaasi kolmesta vuodesta tai pohdit sitä, ota nyt heti yhteyttä opoon, jotta suunnitelmasi on valmiina ennen yo-ilmoittautumista.

4. Ennakkomainostusta: Vanhempainilta kakkosten huoltajille Teamsissä ke 19.5. klo 18-19.

5. Ylioppilastutkintoon ilmoittautuvien pakollinen info tutkintonsa syksyllä aloittaville 18.5. klo 8.30-9.30 tai 19.5. klo 14.30-15.30 auditoriossa. Valitse aika, jolloin ei ole oppituntia.

6. Matikan iltapäiväpaja tiistaisin klo 14.50-16.30 B255 aina koeviikkoon asti.

7. 5. jakson koeviikko alkaa ke 26.5. Aikataulun ja luokkatilat löydät kotisivuilta, mm. täältä 

Päivitetty 11.5.2021