TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖT

Hyvinkään kuvataidekoulun tehtävänä on antaa kuvataiteen laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta ensisijaisesti hyvinkääläisille lapsille ja nuorille. Kuvataidekoulussa haluamme turvata sinun tietosi. Yksityisyytesi on sinulle ja meille tärkeätä. Haluamme kertoa sinulle henkilötietoihisi liittyvästä tietojen käsittelystä, jotta tietosi käsittely on läpinäkyvää.

Rekisterinpitäjänä toimii Hyvinkään kuvataidekoulu. Tietoja saamme ensisijaisesti lasten huoltajilta sekä Väestörekisterikeskuksen ylläpitämästä väestötietojärjestelmästä. Keräämme lapsesta ja perheestä mm. seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, henkilötunnus, perheen tulotiedot liittyen vapaaoppilaspaikkahakemuksiin, välttämätöntä tietoa liittyen oppilaan terveyteen vanhempien suostumuksella. Taiteen perusopetuksessa oppilaiden henkilötietoja siirrämme tarvittavin osin lakisääteisten velvollisuuksien täyttämiseksi ja laskutusta varten. Luovutamme tietoa huoltajien luvalla.

Henkilötietoja säilytetään lakisääteisten velvoitteiden mukaisesti. Tietoihin voi liittyä useita eri säilytysaikoja. Tietoja käsitellään ja säilytetään sähköisessä oppilastietojärjestelmässä (Primus). Oppilastietojärjestelmän tiedot ovat käytettävissä tehtävän mukaisin käyttöoikeusrajauksin. Manuaalisesti kerättyä tietoa käsitellään ja säilytetään kuvataidekoulussa niin, että ulkopuolisten pääsy tietoihin on estetty. Henkilöstö on vaitiolovelvollinen.

Lue lisää Hyvinkään kaupungin tietosuojakäytännöistä ja rekisteröidyn oikeuksista >>

Neljä lasta istuu korokkeen päällä. Tekevät ruskeille papereille värikkäitä lintuaiheisia maalauksia.

Päivitetty 21.11.2023