VALOKUVAUSPAJA 2023

Valokuvauspajalaisten teoksia v. 2023 keväältä.

Kuva on värikäs. Siinä olevat keltaiset narsissit kasvavat kuvankäsittelyohjelmalla sinisenliilaksi muokatulla kivialustalla.

Kuva on hyvin minimalistinen. Kuvan keskellä on harmaa katulamppu, taustalla vaaleansininen taivas.

Kuvan asetelmassa on koristeellinen kahvikuppi, johon on maalattu vaaleanpunainen ruusu ja kahvikupin alla on kahvikupin aluslautanen, kaksi pientä ympyrän muotoista matalaa koristerasiaa, joihin on maalattu kukkia, korkea juomalasi jonka lasipinta on rosoinen ja pienet ruskeat vanhanmalliset linssittömät silmälasikehykset.

Kuvassa on vaaleanpunainen kukka, kukan nimi on kaunokainen. Taustalla alareunassa on sammalta ja ruohoa ja yläreunassa on kukan lehtiä, sekä nuppuja.

Kuvassa valkoisella taustalla on tummanvihreät nallen kuvalla koristellut lasten kengät. Kengissä on keltaiset kengännauhat ja kengän suuaukon ulkopuoli on ruskea. Kenkien lisäksi kuvassa on kaksi kuivunutta keltaista lyhtykoisoa.Kuva on otettu violeteistä kylmänkukista. Kuvassa näkyy kukan hento valkea karvapeite.

Kuvassa on ruskea nahkalaukku, joka on toimistopöydällä. Laukun ympäristö on sotkuinen ja kuvanmuokkausohjelmalla mustavalkoiseksi muokattu siten että vain laukku on värillinen. Laukun vasemmalla puolella on ikkuna jonka edessä on kirjoja ja papereita. Laukun oikealla puolella on jokin musta kone.

Kuvassa mustaharmaa naakka istuu lampputolpan päällä, taustalla on vaaleansininen taivas sekä vaaleanharmaa pilvi

Kuvassa postin rekka ajaa Hyvinkään keskustassa. kuvan keskellä näkyy pysähtyminen kielletty -liikennemerkki, joka on tien reunassa.

Kuvassa tuiman näköinen rupikonna kurkistaa tummasta vedestä. Vedessä on oksia ja kuusenneulasia. Auringonvalo heijastuu rupikonnan limaisesta pinnasta

Kuvassa voikukanlehdet kasvavat kuihtuneiden koivunlehtien ja havunneulasten läpi. Taustalla on ohut oksa sekä vesistöä.Kuvassa keltavatsainen talitiainen seisoo kuusen oksalla. tausta on tumma, mutta siitä näkee hieman kuusta. Kuvassa auringonvalo osuu suoraan lintuun.

Kuvassa on harmaa västäräkki, joka luultavasti puhdistaa itseään, jonka takia sillä on jalka nokassaan. Västäräkki puhdistautuu kivellä joka on vedessä, veden pinnasta heijastuu pinainen aita.

Päivitetty 20.9.2023