KESÄKURSSIT

Artun kuvis järjestää kaikille lapsille ja nuorille avointa monipuolista kesäkurssitoimintaa itsenäisesti sekä yhteistyössä Taito käsityö- ja muotoilukoulu Etelä-Suomen kanssa. Kurssien sisältö vaihtelee animaatiosta robottirakenteluun ja majanrakennuksesta elokuvaamiseen. Kurssit järjestetään pääsääntöisesti kesäkuussa koulujen lomien alettua.

Ajankohtaista tietoa kesäkursseista julkaistaan hyvissä ajoin keväisin ennen kesäkurssien alkua.

 

Ilmoittautuminen kesäkursseille tästä linkistä >>

 

Kesäkurssit 2022

Taideseikkailu kaukasissa vol.2

7-13 -v.
6.-10.6. klo 10-14

Artun kuviksen maanmainio kesäleiri saa jatkoa. Kaukasten kylän helmassa järjestettävä leiri tarjoaa kiinnostavaa kesätekemistä ja upeita taideprojekteja ammattitaiteilijoiden ohjaamana. Luvassa on mm. majanrakennusta, makrokuvausta, animointia, siveltimen valmistusta, hiilipiirustusta ja paljon muuta! Muista säänmukainen varustus.

Sijainti: Kaukasten juhlatalo ympäristöineen (Jokipadontie 6)
Hinta: 160 € (sis. retkilounaan)
Opettajat:
Linssilude Tero Makkonen
Maanmainio Miina Vainio
Majatööri Marja Andersson
Taivaanrannan maalari Elina Katara
+ pari Marttaa

 


Robottirakentelu

7-12 -v.
6.-7.6. klo 10-14

Värkkäillään tärinärobotteja. Robottirakentelun kesäkurssilla tehdään tärinän ja pörinän voimalla liikkuvia robotteja. Robotteihin voidaan lisätä vaikka LED-valo, karvainen turkki tai höyheniä, sillä tärkeintä roboteissa on, että ne ovat mielikuvituksellisia. Omat eväät mukaan.

Sijainti: Villa Arttu
Opettaja: Esa Arola
Hinta: 60 €

 


Rakennellaan laivoja

7-12 -v.
8.-9.6. klo 10-14

Erilaisten etenemistapojen kokeilu on pääosassa, kun rakennellaan laivoja kesää varten. Suunnittelemme ja teemme kuminauhamoottorilla-, veden omalla paineella ja perinteisen kynttilällä toimivat laivat. Materiaaleina käytämme puuta, retkipatjaa ja styrox-levyä. Omat eväät mukaan.

Sijainti: Villa Arttu
Opettaja: Esa Arola
Hinta: 60 €

 


Red Carpet -kurssi

10-15 -v.
13.-17.6. klo 10-15

Red Carpet-videotyöpajassa käsikirjoitetaan ja kuvataan 3-8 -minuuttisia lyhytelokuvia kuvataidekoulun elokuvaopettajan avustuksella. Kurssilla opetellaan elokuvien valmistuksen eri osa-alueita käsikirjoituksesta editointiin ja äänisuunnitteluun. Tarkoitus on toteuttaa kerronnallisesti ja visuaalisesti yhtenäinen lyhytelokuva. Kurssilla painotetaan elokuvallista kerrontaa eli tarinankerrontaa kuvin ja äänin. Elokuvat esitetään Red Carpet festivaaliviikolla elokuvien esitykset 27.8. Kinomassa klo 13. Omat eväät mukaan.

Lisätiedot: tero.makkonen@edu.hyvinkaa.fi
Sijainti: Villa Arttu
Opettaja: Tero Makkonen
Hinta: 160 €

Päivitetty 10.5.2022