KERHOT

Tule kokeilemaan taideharrastusta Villa Arttuun! Kerhot kokoontuvat kahden oppitunnin ajan iltapäivisin joko vain syyslukukauden tai koko lukuvuoden ajan kerhosta riippuen. Kerhot ovat oppilaille maksuttomia. Ne on suunnattu kaikkien Hyvinkään peruskoulujen oppilaille ellei toisin mainita.

 

Kässäriä Kehiin -elokuvakerho

Kenelle: 14-19 -vuotiaille
Missä: Villa Artussa
Milloin: torstaisin 12.1.2023- 26.5.2023 klo 18-20:30

Hei sinä 14- 19 vuotias hyvinkääläinen. Tykkäätkö valokuvata, näytellä tai keksiä tarinoita? Nyt sinulla on mahdollisuus opetella tekemään oma elokuva! Kässäriä Kehiin yhdessä Artun Kuviksen kanssa järjestää maksuttoman elokuvakerhon!

Kerhon tavoitteena on opetella elokuvataiteen eri osa-alueita kuten käsikirjoittamista, äänittämistä, kuvaamista, editointia, näyttelemistä ja kaikkea muuta kivaa. Kerhotoiminnan aikana valmistetaan kohtauksia ja lyhytelokuvia, joilla tehdään näkyväksi lasten ja nuorten kokemuksia elämästä sekä maailmasta.

Lyhytelokuvat saa ensi- iltansa Red Carpet festareilla sekä myöhemmin ne julkaistaan myös Kässäriä Kehiin Youtube-kanavalla.

Elokuvakerho järjestetään torstaisin 12.1.2023- 26.5.2023 klo 18-20:30 Villa Artussa. Kerhon ohjaajana toimii Kässäriä Kehiin tuottaja Sonia Reijonen sekä Artun kuviksen audiovisuaalisen viestinnän opettaja Tero Makkonen. Kerhon opettajina vierailee myös oman alansa ammattilaisia kuten kuvaajia, käsikirjoittajia sekä muita elokuvataiteen kannalta tärkeitä tekijöitä.

Ilmoittautuminen

Kaisu Paavilainen
p. 040 179 6852
kaisu.paavilainen@hyvinkaa.fi

Avoin maksuton elokuvakerho

 


Sarjakuvakerho Hyvis

Kenelle: 7-14 -vuotiaille
Missä: Hyvinkään kirjastolla, ryhmätila Olga
Milloin: keskiviikkoisin klo 15-16.30

Tule mukaan piirtämään ja juttelemaan sarjakuvista. Voit tehdä omia töitäsi ta yhteisiä tehtäviä.

Kerho on ilmainen.

Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautumiset: janette.pitkanen@gmail.com tai 050 638 37

Kuvistuskuva hahmosta, jonka pitkien käsivarsien välissä on sana Sarjakuvakerho


Sarjakuvakerho

Kenelle: yli 13-vuotiaille nuorille
Missä: Villa Artussa
Milloin: perjantaisin klo 15.30-17

Sarjakuvakerho yli 13- vuotiaille nuorille käynnistyy Villa Artussa. Kerhossa pääset tutustumaan erilaisiin sarjakuvan teon tekniikoihin aina strippisarjakuvista pienlehtiin. Kerho on osa koulujen kerhotoimintaa ja osallistujille maksuton. Ohjaajana toimii kuvataiteilija Nelli Kilu.

Tule mukaan kuvittamaan omaa tarinaasi!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Rehtori Kaisu Paavilainen
p. 040 179 6852
kaisu.paavilainen@hyvinkaa.fi
 

Monitaide - harrastus

Kenelle: 3. - 6. -luokkalaisille
Missä: Villa Artussa (sekä omalla koululla* ja Hakasirkuksen ja Riihimäen nuorisoteatterin tiloissa)
Milloin: perjantaisin klo 14.15 - 15.45

Hyvinkäällä Harrastamisen Suomen mallin avustuksella täydennetään kaupungin monipuolista harrastustarjontaa. Uusien maksuttomien Monitaide- ja Moniliikunta-harrastusten kohderyhmänä ovat lukuvuonna 2022-2023 3.- 6. luokkalaiset, erityisesti lapset, joilla ei ole muita harrastuksia. Molemmissa harrastuksissa lukuvuoden aikana harrastuskertoja ovat ohjaamassa eri lajien ammattilaiset. 

Monitaide-harrastus täydentää Hyvinkään monipuolista ja tasokasta lasten taideharrastusmahdollisuutta. Monitaide-harrastuksessa lapsilla ja nuorilla on lukuvuoden aikana mahdollisuus kevyemmin ja leikkisämmin tutustua eri taiteen aloihin.

Monitaide-harrastusryhmät kokoontuvat omalla koululla* sekä Villatehtaalla Villa Artussa ja Hakasirkuksen ja Riihimäen nuorisoteatterin tiloissa perjantaisin, alakoululaiset klo 14.15 - 15.45.

Suomen mallin Monitaidekerhotoimintaa toteuttaa Hyvinkäällä yhteistyössä: Lasten ja nuorten taidekeskus, Rocktehdas Hyvinkää, Hyvinkään musiikkiopisto, Riihimäen nuorisoteatteri, Hakasirkus, Dance Art ja Tanssikeskus Element

*kaudelle 2022-2023 tarkentuu vielä

Lue lisää Harrastamisen Suomen mallista Hyvinkäällä >>


Päivitetty 17.5.2023