Kirjasto

Uusi verkkokirjasto

Uusi verkkokirjasto on käytettävissä osoitteessa:
https://ratamo.verkkokirjasto.fi

Verkkokirjaston sisältöä ja ulkoasua päivitetään loppuvuodesta.

Vuoden viimeinen tarinavyyhti 13.12.

Tule kuuntelemaan novelleja! Samalla voit tehdä SPR:n hyväntekeväisyyteen tilkkupeittoa tai omaa käsityötä. Tarinavyyhdit pidetään ke 13.9., 18.10. ja 13.12. klo 18.00-19.30 pääkirjaston ryhmätilassa. Tervetuloa!

Kuva Siilin ovesta. Vihreä ovi raollaan siilin pesään

Kirjaston joulukalenteri

Siilit viettävät yleensä talvensa horroksessa, eivätkä pääse viettämään joulua. Mutta eräs siili on tänä vuonna päättänyt ottaa selvää mikä joulu on, ja viettää sitä oikein perusteellisesti! Niinpä se on lehtikasan sijaan rakentanut kotinsa kirjaston hyllyyn! Tule etsimään pieni ovi pääkirjastosta ja kurkista sisään tai seuraa kalenteria Facebookista tai Instagramista!

Kirjastoketun aikamatka Hyvinkään historiaan

Lastenosasto on julkaissut 100-vuotiaan Hyvinkään kunniaksi Kirjastoketun aikamatkan. Qr-koodien takaa löytyy kuvia ja videoita, joiden kautta pääsette paitsi sukeltamaan hauskasti Hyvinkään historiaan, myös oppimaan erilaisia asioita kirjastosta. Materiaalissa on käytetty Hyvinkään kaupunginmuseon kuva-arkistoa. Tästä pääset aikamatkalle.

  Luku-Ukulin lukukilpailu 2018

Tammikuussa Hyvinkään alakoululaiset kisaavat jälleen Hyvinkään lukevimman luokan tittelistä. Opettajat ilmoittavat luokkansa mukaan kisaan. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Kirjapino

Finlandiapalkintovoittajien veikkaus

Kiitämme kaikkia veikkaukseen osallistuneita! Palkinnoista ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti.

Suomen lippu

Suomen kieltä opiskellaan torstaisin

Torstaisin klo 10.30 pääkirjaston ryhmätilassa vapaaehtoiset opettavat suomen kieltä ja tutustuttavat Suomeen. Tervetuloa!

Satutunnit tiistaisin klo 18

Kevään satutunnit jatkuvat 30.1. Satutunnit pidetään tiistaisin klo 18.00 pääkirjaston ryhmätilassa. Lisätietoa satutunneista. Katso myös englanninkielisten satutuntien aika täältä.

Kohtaamisia Hyvinkäällä - syyskauden ohjelma

Pääkirjaston syyskauden iltapäivätilaisuuksista on esite jaossa Hyvinkään kirjastoissa. Pääkirjaston ryhmätilassa tapahtuvat yleisötilaisuudet on mitoitettu 70 osallistujalle, vain Kirjavirkut-lukupiiri kokoontuu pienryhmänä. Katso myös muistojenkeräyslomake 

Rockway-musiikkikurssit 

Kirjaston asiakkailla on nyt hyödynnettävissään Rockway-musiikkikursseja. Palvelun internetsivulle kirjaudutaan kirjastokortin numerolla. Lisäksi pitää rekisteröityä, jotta kursseja pääsee lainaamaan. Rockway käyttää yhteystietoja markkinointiin.

Suomi 100 -logoKirjojen Suomi

101 suomalaista kirjaa on vuoden 2017 ajan vapaasti luettavissa Ellibsin verkkopalvelussa. www.ellibslibrary.com/kirjojensuomi

Katso tästä lisätietoa ja kirjautumisohjeet

Paavolan uudet aukiolot

Paavolan kirjasto on kesätauon jälkeen eli 31.7. lähtien auki ma ja to klo 12-19 sekä ke klo 12-16. Tiistain aukiolo jää siis pois.

NeuvontaMusiikkiosaston neuvonta

Musiikkiosaston neuvonta on auki ma-ti klo 11-20, ke-to klo 11-16, pe klo 10-18 ja la klo 10-15. Muina kirjaston aukioloaikoina itsepalveluperiaatteella.

Hyvinkään pääkirjasto

Tunnettujen kirjastomuistoja

Julkaisemme vuonna 2017 jokaisen kuukauden 2. päivänä iltaneljän maissa yhden joltakin alalta tunnetun hyvinkääläisen tai Hyvinkäällä asuneen muistoja kirjastosta. Tutustu tuttujen muistoihin täällä.

lukuneuvontaa

Luku- ja musaneuvontaa

Aloitimme 8.2.2016 uudet lukuneuvonta- ja musaneuvontapalvelut. Jos etsit uutta luettavaa tai kuunneltavaa, kokeile lukuneuvontaa ja/tai musaneuvontaa.

WLANWLAN-yhteys pääkirjastossa

Pääkirjaston lehtisalissa ja opintolukusalissa on käytettävissä langaton internet-yhteys. Yhteys yltää myös suureen osaan muita kirjaston tiloja. Vähintään 15-vuotiaat voivat myös lainata kannettavan tietokoneen käytettäväksi kirjaston tiloissa.

 

Päivitetty 12.12.2017 Tulosta

 Linkki kaupungin etusivulle

LANGUAGE 
In English
По-русски

  

Lähetä e-kortti

 

 

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
hyvinkaa@hyvinkaa.fi

Kartta Villatehtaan alueesta

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi

 

PALAUTE

Lähetä palautetta

Puhelinvaihde 019 459 11*

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

OVT-tunnus   003701258660

verkkolaskuosoite 003701258660

operaattori OpusCapita Group Oy

(välittäjän tunnus 003710948874)

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0