Elinvoiman tekijät Hyvinkäällä

Kehittyvä kaupunki on asukkaiden, yksityisten ja julkisten palveluiden, harrastusten ja tapahtumien sekä yritysten ja elinkeinoelämän muodostama monipuolinen ja värikäs kokonaisuus.

Tervetuloa kokemaan elinvoimainen Hyvinkää!

Onpa sinulla mitä tahansa yrittämiseen tai Hyvinkääseen liittyvää asiaa, ole meihin yhteydessä. Kauttamme saat kaupungin ja alueen elinvoimapalvelut käyttöösi.

Tutustu myös Töihin Hyvinkäälle -sivustoon.

Kaupungin elinvoimapalvelut 

Lue alta lisää klikkaamalla:
  

YritysVoimala tarjoaa maksutonta perusneuvontaa kaikille hyvinkääläisille yrityksille kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. YritysVoimalan kotisivuilta löytyvä toimitilarekisteri sisältää tiedot talousalueellamme sijaitsevista vapaista liike-, toimisto-, tuotanto- ja varastotiloista. Toimitilarekisterin käyttö on maksutonta sekä toimitilaa etsiville että toimitilarekisterissä vapaista tiloista ja tonteista ilmoittaville.

Lue tarkemmin: YritysVoimala

TechVilla auttaa teknologia-alalla toimivia yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään. TechVillan asiakkaita ovat teknologiateollisuuden kasvuyritykset ja toimittajat, logistiikkakeskustoimijat sekä alan erikoisosaajat.

Lue lisää: TechVilla

Hyvinkään Yrittäjät järjestää jäsenilleen koulutusta ja tapahtumia ja toimii tiiviissä yhteistyössä kaupungin kanssa. Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari sekä muut aktiiviset elinvoiman toimijat tekevät osaltaan työtä kaupungin ja alueen hyväksi.

Lue lisää

Mikäli yrityksesi tarvitsee uusia työntekijöitä tai henkilökunnan osaamisessa on kehittämistarpeita, ole yhteydessä Hyvinkään kaupungin työllisyyspalveluihin. Työllisyyspalveluiden kautta saat kontaktin muihinkin TE-palveluiden toimijoihin.

Lue lisää: 

Hyvinkäällä toimivat Hyria koulutus ja Laurea ammattikorkeakoulu auttavat yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä sekä uusien osaajien kouluttamisessa. Oppilaitokset kouluttavat työntekijöitä yrityksille räätälöidyillä rekrykoulutuksilla sekä hyödyntämällä monipuolisesti oppisopimuskoulutusta.

Oppilaitokset

Päivitetty 6.11.2023