Meille kannattaa tulla

Loistava logistinen sijainti valtakunnan pääväylien varrella avaa tien myös menestyksekkäälle yritystoiminnalle. Kaupungista on vajaan tunnin matka pääkaupunkiseudulle sekä rannikon tärkeimpiin satamiin. Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääsee junalla tai autolla puolessa tunnissa.

Hyvinkään laadukkaat ja liikenteellisesti erinomaisesti sijaitsevat liike- ja yritystoiminnan alueet takaavat onnistumisen mahdollisuudet niin kotimaisille kuin kansainvälisille yrityksille. Alueellamme on monipuolinen tonttitarjonta erilaisiin tarpeisiin. Uusia yritysalueita ja -tontteja kaavoitetaan jatkuvasti.

Hyvinkäällä löytyy toimitiloja monenlaiseen yrittämiseen eri puolella kaupunkia. Ole yhteydessä, kerromme lisää ja ohjaamme sinut kontaktiin kiinteistönomistajien kanssa. YritysVoimala Oy:n kotisivuilla olevan seudun tontti- toimitilasivuston löydät tästä.

Hyvinkäällä on pitkät perinteet matkailukaupunkina. Sveitsinpuisto on kaupungin keskustan kupeessa sijaitseva virkistys- ja suojelualue, josta löytyy laajan polkuverkoston lisäksi hiihtokeskus sekä moderni kokous- ja elämyshotelli Hotel Sveitsi.  Aivan kaupungin keskustassa sijaitsevat Suomen Rautatiemuseo ja Hyvinkään taidemuseo. 

Hyvinkää tunnetaan myös tapahtumistaan. Rockfest kerää yhteen raskaan rockmusiikin faneja ja isoja nimiä alkukesästä. Red Carpet -festivaali tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä kotimaisten elokuvien ja musiikin parissa. Valotapahtuma Hyvinkään Halo tuo valoa vuoden pimeimpään aikaan. Halo valaisee kaupunkikohteita  ja sen yhteydessä järjestetään valoon liittyviä yleisötapahtumia, joissa kuntalaiset ja yrittäjät kohtaavat.

VisitHyvinkää on erityisesti matkailijoille suunnattu tietopaketti Hyvinkäästä. Portaalista löytyy myös tietoa päätöksen pohjaksi, mikäli pohtii Hyvinkäästä uutta koti-, työ- tai opiskelupaikkaa. Aktiviteetteja on koottu myös HelsinkiNorth -portaaliin, josta löytyy tutustumisvinkkejä alueen upeaan luontoon, rikkaaseen kulttuuriin, hotellielämyksiin sekä laajaan kirjoon muuta 

Lue lisää Hyvinkäästä 

Piirretty kartta

Etäisyyksiä Hyvinkäältä

  • Helsinki 35 min (55 km)
  • Hämeenlinna 30 min (50 km)
  • Hanko 2 tuntia (150 km)
  • Lahti 55 min (70 km)
  • Porvoo 50 min (65 km)
  • Riihimäki 10 min (15 km) 
  • Tampere 1,5 tuntia (125 km)
  • Turku 2 tuntia (170 km)
Päivitetty 28.12.2021