Tapahtumapaikat

Hyvinkäältä löytyy monenlaisia paikkoja erilaisten tapahtumien tarpeisiin 


Kulttuuritilat

Hyvinkääsali on Hyvinkään kaupungin oma konsertti- ja kulttuurikeskus, joka sopii monenlaisten tapahtumien järjestämiseen aina konserteista messuihin ja yritysseminaareista merkkipäiväjuhliin. www.hyvinkaasali.fi

Tässä kuvassa on Hyvinkääsali.

 

 

 

 

 

 

Hyvinkääsali 

Kaupungin sydämessä sijaitseva Hyvinkään Villatehdas on ainutlaatuinen yritys-, kulttuuri- ja taidetoiminnan keskus. Villatehtaan remontoidut tilat tarjoavat mahdollisuuksia monenlaiseen kulttuuri- ja liikuntatoimintaan ja sen tunnelmallinen piha-alue erinomaisen tapahtumapaikan yleisötapahtumille. Villatehtaan uusi black box -esitystila Studio Donner soveltuu esittävän taiteen näytösten lisäksi myös muun muassa seminaarien pitopaikaksi. www.villatehdas.fi

Tässä on kuva Villatehtaan sisäpihalta.
Villatehtaan sisäpiha

Villatehtaan alueella sijaitsee myös Hyvinkään kaupungintalo, jonka aula muuntuu mitä erilaisimpien tapahtumien järjestämispaikaksi. Aulassa pidetään säännöllisesti esimerkiksi kaupunginvaltuuston kokouksia, messuja ja nuorten musiikkitapahtumia. 

Tässä on kuva kaupungintalon aulasta.

 

 

 

 

 


Kaupungintalon aula


Liikunta-, koulu- ja kokoustilat

Hyvinkään kaupungin sivistystoimi vuokraa liikunta-, koulu- ja kokoustiloja. Lisäksi sivistystoimen tilavaraamo hoitaa Rytkön leirikeskuksen sekä Hyrian liikunta- ja kuntosalien varaukset. Päiväkotien saleja ja kokoustiloja voi kysyä suoraan päiväkotien johtajilta. Tilavaraamon sivut löytyvät täältä.


Yleiset alueet

Tekniikan ja ympäristön toimiala vuokraa maata ja myöntää lupia yleisillä alueilla, kuten kaduilla, toreilla, aukioilla ja puistoissa tapahtuvaan maankäyttöön. Rakennus- tai maisematyöluvat myöntää rakennusvalvonta. Katso: yleisten alueiden luvat.


Suurtapahtumat

Hyvinkään lentokenttä aivan kaupungin keskustan kupeessa tarjoaa loistavan mahdollisuuden järjestää suurtapahtuma! Lentokentän alue on yli 100 hehtaarin laajuinen ja sinne johtaa Hyvinkään rautatieasemalta pistoraide, joka on avattavissa tapahtumakäyttöä varten. Alueelle voi myös perustaa tilapäisen leirintäalueen ja sinne on loistavat liikenneyhteydet joka suunnasta. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!  

Päivitetty 4.10.2023