Messut tai työpajat

Hyvinkääsali on mitä parhain paikka järjestää mm. eri alojen tai yrityskohtaisia messuja erityisesti silloin, kun tilaisuus halutaan pitää yksityisenä.Messut voi tarvittaessa laventaa viereiselle kauppatorialueelle, mikäli ulkotilaa myös kaivataan.

Messuja voidaan järjestää sisätiloissa noin 600 henkeen asti jopa isommille henkilömäärille toteutustavasta riippuen. Jos ulkotilat otetaan käyttöön voi vierailijoiden määrä olla vielä suurempi.

Messuväelle voidaan organisoida ruokailut viereisessä ravintola Harlekiinissa tai tuoda ne Hyvinkääsalin yhteydessä oleviin tiloihin henkilömääristä riippuen.

Monet yritykset haluavat toteuttaa koulutuksia tai henkilöstön kehittämistä nykyään työpajoin ja tähän Hyvinkääsali toimii erinomaisesti. Aulatiloissa on runsaasti valoisaa ja rentoa tilaa toteuttaa pystypöydissä, pöydissä tai sohvilla istuen erilaisia ryhmätöitä ja työpajaosuuksia.

Työpajoihin on helppo yhdistää monipuoliset aamupala-, lounas- ja iltapäiväkahvitarjoilut. Tilaisuuteen voi yhdistää myös luentomaisia koulutuksia tai seminaareja varsinaisessa salissa sekä iltatilaisuuden.

Kysy toteutusmahdollisuuksista lisää.

Päivitetty 18.5.2021