Yritystapahtumat

Hyvinkääsali on ainutlaatuinen ja elämyksellinen paikka yritystilaisuuksien toteuttamiseen. Varsinainen sali toimii usean sadan hengen kokousareenana sekä seminaari- ja koulutusauditoriona. Hyvinkääsalin avarat aulatilat mahdollistavat messujen sekä erilaisten työpajojen sekä isompien yritysjuhlien järjestämisen jopa 600 hengelle. Tarvittaessa messut voidaan laventaa kattamaan jopa viereisen kauppatorin. Kahdessa kerroksessa sijaitsevat aulatilat rajoittuvat lasijulkisivuun, joten tilaan tulee paljon luonnonvaloa. Selkeän arkkitehtuurin ansiosta tilaisuuksiin saa näyttävyyttä yksinkertaisin ja kustannustehokkain keinoin, kuten mm. valoin. Kun tilaisuus halutaan pitää yksityisenä, on Hyvinkääsali tapahtumapaikkana oiva.

Hyvinkääsalin yhteydessä on pienempiä kokouksia varten kabinettitiloja 10-50 hengelle. Vakio-ohjelmistoa voi hyödyntää päiväseminaarien, kokousten ja erilaisten yritystapahtumien oheisohjelmaksi, mutta iltatilaisuuksiin voi tilata myös omat esiintyjät.

Kaikkiin tilaisuuksiin on saatavilla ravintolapalvelut toiveiden mukaan. Hyvinkääsalilta saa myös apua tapahtuman järjestämiseen, esiintyjien etsimiseen tai vaikka työpajojen toteuttamiseen.

Tutustu lisää:

 kokouskuva Kokoukset                       messut ja työpajat piirroskuvaMessut tai työpajat

koulutus ja seminarritilaisuudet piirroskuva  Koulutus- ja seminaaritilaisuus

piiretty mikrofoni kuvaamaan iltatilaisuuksia  Iltatilaisuus                    piirroskuva elämyksellisestä ohjelmistosta  Elämyksiä ohjelmistosta

Päivitetty 25.1.2021