Hyvinkää - yritysten kaupunki!

yritystarinoita

Erinomaisen maantieteellisen sijaintinsa takia Hyvinkää on valikoitunut usean yrityksen sijaintipaikaksi. Hyvinkään logistinen sijainti valtakunnan pääväylien varrella ja reilun puolen tunnin matka autolla tai junalla Helsinkiin sekä tärkeimpiin satamiin ja lentokentälle, luovat edellytyksiä menestyksekkäälle yritystoiminnalle.

Monipuolinen elinkeinorakenne, verkostomainen toimintaympäristö, laadukkaat peruspalvelut, kaupungin aktiivinen elinkeinopolitiikka, elävä kaupunkikeskusta, monipuoliset asumismahdollisuudet ja vapaa-ajanpalvelut tukevat paikkakunnalla toimivia yrityksiä.

Suomen 23. suurimmassa kaupungissa sijaitsee muun muassa Konecranes Oyj:n, KONE Oyj:n ja Ahlsell Oy:n pääkonttori tai toimipiste. Yhteensä Hyvinkäällä on erikokoisia yrityksiä noin 2 600.

Tällä sivustolla kerromme ajankohtaisia elinkeinoelämään ja yrittäjyyteen liittyviä uutisia Hyvinkäältä ja osoitamme miksi Hyvinkää tarjoaa hyvän liiketoimintaympäristön. Esittelemme myös kaupungin yritystontit, kärkitoimialamme ja yhteistyöverkostomme toimijat. 

Tule mukaan menestymään! 

 
7.12.2023

Yritystarinoita Hyvinkäältä: Hotel Sveitsi

Hotellinjohtaja Tuija Lehtojoki iloitsee siitä, että Hyvinkään matkailu- ja muussakin kehityksessä eri toimijat puhaltavat yhteen hiileen. Ilmapiiri on hyvä.


 
7.12.2023

Näkymiä Hyvinkään tulevaisuuteen

Aalto-yliopiston opiskelijat esittelevät vuoteen 2055 asti laatimansa skenaarion Hyvinkäästä torstaina 14.12.2023 klo 13-16.


 
8.11.2023

HyviRekry 2024

Osallistu HyviRekry 2024 rekrytointitapahtumaan keskiviikkona 14.2.2024 klo 13-15.30 Hyvinkään kaupungintalon aulassa. Varaa paikkasi messuilta!


 
9.11.2023

Moottoritien varsi on yksi Hyvinkään valttikorteista

Kaupunkimme elinvoiman näkyminen ohikulkijoille on tärkeää, kaupungin elinkeinopäällikkö Jyrki Käki sanoo Hyvinkää-lehden haastattelussa.


 
10.11.2023

TechVillan ja Hyrian yhteistyö

Kehitä yrityksesi liiketoimintaa yhdistämällä NUOTTA-hanke ja Hyrian tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto.


 
20.10.2023

Hyvinkäälle kultainen yrittäjälippu

Viisitoista kuntaa sai Uudenmaan Yrittäjien myöntämän, nyt ensimmäistä kertaa jaettavan Yrittäjälipun. 


 
13.11.2023

Hyvinkäällä järjestettyjen tapahtumien vaikutuksia ja erityispiirteitä

Suuret tapahtumat tuottavat Hyvinkäälle euroja ja rakentavat positiivista kaupunkikuvaa.


 
7.9.2023

MASPA.fi tukee yrittäjää vieraskielisen työvoiman palkkaamisessa

MASPA.fi on sivusto, jolle kerätään tietoa vieraskielisen työvoiman palkkaamisesta.