Hyvinkää - yritystenkin kaupunki!

yritystarinoita

Erinomaisen maantieteellisen sijaintinsa takia Hyvinkää on valikoitunut usean yrityksen sijaintipaikaksi. Hyvinkään logistinen sijainti valtakunnan pääväylien varrella ja reilun puolen tunnin matka autolla tai junalla Helsinkiin sekä tärkeimpiin satamiin ja lentokentälle, luovat edellytyksiä menestyksekkäälle yritystoiminnalle.

Monipuolinen elinkeinorakenne, verkostomainen toimintaympäristö, laadukkaat peruspalvelut, kaupungin aktiivinen elinkeinopolitiikka, elävä kaupunkikeskusta, monipuoliset asumismahdollisuudet ja vapaa-ajanpalvelut tukevat paikkakunnalla toimivia yrityksiä.

Suomen 23. suurimmassa kaupungissa sijaitsee muun muassa Konecranes Oyj:n, KONE Oyj:n ja Ahlsell Oy:n pääkonttori tai toimipiste. Yhteensä Hyvinkäällä on erikokoisia yrityksiä noin 2 600.

Tällä sivustolla kerromme ajankohtaisia elinkeinoelämään ja yrittäjyyteen liittyviä uutisia Hyvinkäältä ja osoitamme miksi Hyvinkää tarjoaa hyvän liiketoimintaympäristön. Esittelemme myös kaupungin yritystontit, kärkitoimialamme ja yhteistyöverkostomme toimijat. 

Tule mukaan menestymään! 

 
20.9.2023

Yritystarinoita Hyvinkäältä: Teräskolmio Oy

Toimitusjohtaja Eija Yli-Kahila kertoo Hyvinkäällä toimivan Teräskolmio Oy:n juurien olevan pitkät, jo kolmannessa polvessa.


 
22.9.2023

Mistä löydämme jatkossa tähän maahan riittävästi tekijöitä?

Hyvinkään kaupungin Hotelli Sveitsissä 19.9. järjestämä Elinkeinofoorumi pureutui tällä kertaa keskeiseen kysymykseen.


 
8.9.2023

Energiatehokkuuskilpailu

Hyvinkääläinen yritys - osallistu energiatehokkuuskilpailuun!


 
8.9.2023

Hyvirekrymessuilla ennätyskävijämäärä

Hyvinkään kaupungintalon aulassa torstaina 7.9. järjestetyt messut keräsivät ennätysyleisönsä.


 
5.9.2023

Töihin Hyvinkäälle -sivusto on avattu

Hyvinkään kaupungin sivuille on avattu Töihin Hyvinkäälle -osio, jossa paikalliset yritykset voivat ilmoittaa työpaikoistaan. Sivuston tarkoitus on auttaa työnantajia ja työntekijöitä kohtaamaan.


 
7.9.2023

MASPA.fi tukee yrittäjää vieraskielisen työvoiman palkkaamisessa

MASPA.fi on sivusto, jolle kerätään tietoa vieraskielisen työvoiman palkkaamisesta.