Hyvinkää - yritysten kaupunki!

yritystarinoita

Erinomaisen maantieteellisen sijaintinsa takia Hyvinkää on valikoitunut usean yrityksen sijaintipaikaksi. Hyvinkään logistinen sijainti valtakunnan pääväylien varrella ja reilun puolen tunnin matka autolla tai junalla Helsinkiin sekä tärkeimpiin satamiin ja lentokentälle, luovat edellytyksiä menestyksekkäälle yritystoiminnalle.

Monipuolinen elinkeinorakenne, verkostomainen toimintaympäristö, laadukkaat peruspalvelut, kaupungin aktiivinen elinkeinopolitiikka, elävä kaupunkikeskusta, monipuoliset asumismahdollisuudet ja vapaa-ajanpalvelut tukevat paikkakunnalla toimivia yrityksiä.

Suomen 23. suurimmassa kaupungissa sijaitsee muun muassa Konecranes Oyj:n, KONE Oyj:n ja Ahlsell Oy:n pääkonttori tai toimipiste. Yhteensä Hyvinkäällä on erikokoisia yrityksiä noin 2 600.

Tällä sivustolla kerromme ajankohtaisia elinkeinoelämään ja yrittäjyyteen liittyviä uutisia Hyvinkäältä ja osoitamme miksi Hyvinkää tarjoaa hyvän liiketoimintaympäristön. Esittelemme myös kaupungin yritystontit, kärkitoimialamme ja yhteistyöverkostomme toimijat. 

Tule mukaan menestymään! 

 
18.6.2024

Yritystarinoita Hyvinkäältä: Wennborgin marjatila

Wennborgin marjatilan yrittäjät Jarkko Hietanen ja Laura Soupas sanovat, että on sellainen tunne, että ei meitä ole tänne Kytäjän taakse mitenkään unohdettu


 
24.5.2024

Hyvinkään keskustan elinvoima kasvussa – Hyvinkää on yksi voittajista valtakunnallisesti

Hyvinkään keskustan elinvoimalaskenta on päivitetty maaliskuussa, ja sen perusteella Hyvinkään keskusta on kaupallisesti vahva.


 
17.6.2024

Hyrian Osaamistakuu palkittiin vuoden VIMMAtekona AMKEn VIMMA-seminaarissa

Hyrian Osaamistakuu on saanut Vuoden VIMMAteko -palkinnon Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKEn VIMMA-seminaarissa Tampereella 4.6.2024.