Hyvinkää - yritystenkin kaupunki!

Erinomaisen maantieteellisen sijaintinsa takia Hyvinkää on valikoitunut usean yrityksen sijaintipaikaksi. Hyvinkään logistinen sijainti valtakunnan pääväylien varrella ja reilun puolen tunnin matka autolla tai junalla Helsinkiin sekä tärkeimpiin satamiin ja lentokentälle, luovat edellytyksiä menestyksekkäälle yritystoiminnalle.

Monipuolinen elinkeinorakenne, verkostomainen toimintaympäristö, laadukkaat peruspalvelut, kaupungin aktiivinen elinkeinopolitiikka, elävä kaupunkikeskusta, monipuoliset asumismahdollisuudet ja vapaa-ajanpalvelut tukevat paikkakunnalla toimivia yrityksiä.

Suomen 23. suurimmassa kaupungissa sijaitsee muun muassa Konecranes Oyj:n, KONE Oyj:n ja Ahlsell Oy:n pääkonttori tai toimipiste. Yhteensä Hyvinkäällä on erikokoisia yrityksiä noin 2 600.

Tällä sivustolla kerromme ajankohtaisia elinkeinoelämään ja yrittäjyyteen liittyviä uutisia Hyvinkäältä ja osoitamme miksi Hyvinkää tarjoaa hyvän liiketoimintaympäristön. Esittelemme myös kaupungin yritystontit, kärkitoimialamme ja yhteistyöverkostomme toimijat. 

Tule mukaan menestymään! 

 
22.11.2022

Hyvinkää on yksi viime vuoden matkailuvoittajista Uudellamaalla

Elinvoimainen elämyskaupunki houkutteli vuonna 2021 ennätysmäärän matkailijoita. Hyvinkäälle kertyi vuonna 2021 matkailutuloja yli 55 miljoonaa euroa, mikä tarkoittaa liki kaksinkertaista summaa verrattuna vuoteen 2018.


 
3.10.2022

Hotel Sveitsi palkittiin Suomen parhaana matkailukeskuksena

Hyvinkääläinen Hotel Sveitsi on Suomen paras lomakeskus jo kolmatta kertaa, World Travel Awards -kilpailun Finland´s Leading Resort -sarjassa.