Hyvinkää - yritystenkin kaupunki!

Erinomaisen maantieteellisen sijaintinsa takia Hyvinkää on valikoitunut usean yrityksen sijaintipaikaksi. Hyvinkään logistinen sijainti valtakunnan pääväylien varrella ja reilun puolen tunnin matka autolla tai junalla Helsinkiin sekä tärkeimpiin satamiin ja lentokentälle, luovat edellytyksiä menestyksekkäälle yritystoiminnalle.

Monipuolinen elinkeinorakenne, verkostomainen toimintaympäristö, laadukkaat peruspalvelut, kaupungin aktiivinen elinkeinopolitiikka, elävä kaupunkikeskusta, monipuoliset asumismahdollisuudet ja vapaa-ajanpalvelut tukevat paikkakunnalla toimivia yrityksiä.

Suomen 23. suurimmassa kaupungissa sijaitsee muun muassa Konecranes Oyj:n, KONE Oyj:n ja Ahlsell Oy:n pääkonttori tai toimipiste. Yhteensä Hyvinkäällä on erikokoisia yrityksiä noin 2 600.

Tällä sivustolla kerromme ajankohtaisia elinkeinoelämään ja yrittäjyyteen liittyviä uutisia Hyvinkäältä ja osoitamme miksi Hyvinkää tarjoaa hyvän liiketoimintaympäristön. Esittelemme myös kaupungin yritystontit, kärkitoimialamme ja yhteistyöverkostomme toimijat. 

Tule mukaan menestymään! 

 
14.7.2022

Hyvinkään keskusta on elinvoimainen

Hyvinkään kaupunkikeskustan elinvoima on kasvanut, ilmenee valtakunnallisen Elävät Kaupunkikeskustat ry:n toukokuun lopulla julkaisemasta tiedotteesta.
 


 
12.8.2022

Näin rakennat elinvoimaisen keskustan -tilaisuus

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan kaikille avoimeen tilaisuuteen 25.8.2022 kello 13.30–15.30 Hyvinkääsaliin.


 
12.8.2022

Hyvinkään Halo valaisee kaupungin 3.–6.11.2022 - yritykset mukaan!

Haluatko mukaan? Voit toteuttaa oman valoteoksen, tulla mukaan yhteisteokseen, järjestää oheisohjelmaa, tai ideoidaan jotain ihan muuta!