Alennukset

Alennukset ovat aina henkilökohtaisia. Alennus huomioidaan laskussa. Laskutuksen jälkeen toimitettuja todisteita ei huomioida.

Työttömät työnhakijat

Yhteen 50 €:n arvoiseen kurssiin on mahdollista saada 30 %:n alennus. Alennusta varten tulosta www.te-palvelut.fi-sivuilta "Oma asiointi" -painikkeen kautta todistus työnhakusi voimassaolosta. Todistuksen voi toimittaa opiston toimistoon tai lähettää sähköpostin liitteenä. Kurssiin liittyvän kurssimateriaalin osuudesta ei saa alennusta.

Opiskelijat

Opiskelijana (yli 16-v.) saat voimassa olevalla opiskelijakortilla 20 %:n alennuksen yhteen vähintään 50 €:n arvoiseen kurssiin. Kurssiin liittyvän kurssimateriaalin osuudesta ei saa alennusta. Alennuksen saa näyttämällä opiskelijakorttia tai muuta koulusta saatua todistusta Opiston toimistossa viimeistään kurssin alkaessa. 

Opetushallituksen tukema koulutus

Hyvinkään Opisto hakee vuosittain Opetushallituksen jakamaa opintosetelitukea erityisryhmien opintokustannusten tukemiseen. Tuki kohdistetaan tiettyihin senioreille ja muille erityisryhmille tarkoitettuihin kursseihin. Kurssit ovat valmiiksi alennettuja ja niiden yhteydessä on maininta Opetushallituksen tukemaa koulutusta. Näihin valmiiksi alennettuihin kurssihintoihin ei myönnetä lisäalennuksia.

Päivitetty 29.5.2024