Yhteistyö Hyvinkään lukion kanssa

Osa Hyvinkään Opiston kurssiohjelmassa olevista kursseista järjestetään Hyvinkään lukion ja Hyvinkään Opiston yhteistyönä osana Kipinää kohti-hanketta. Näissä kursseissa on maininta ’järjestetään yhteistyössä Hyvinkään lukion kanssa’. Opistolaisille kurssit ovat normaaleja harrastekursseja, lukiolaiset voivat suorittaa kursseilla eri aineiden syventäviä kursseja. Opetus on lukiolaisille maksutonta.

Lukion opiskelijoilla on myös mahdollisuus valita osaksi lukio-opintojaan kielten kursseja Hyvinkää Opistosta. Tarjolla on mm. koreaa, italiaa, viroa, kiinaa, japania, kreikkaa, suomea maahanmuuttajille. Kursseille pitää ilmoittautua lukion rehtorille tai kansliaan. Lukiolaisten kokonaiskiintiö on 15 opiskelijaa. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opetus on lukiolaisille maksutonta.

Opiston muut kurssit: Lukion opiskelijat saavat  20 % alennuksen yhdestä vähintään 50 € arvoisesta kurssista. Ilmoittautuminen opiston toimistoon. Alennukseen oikeuttava lasku lähetetään sähköpostilla (maksulinkki) tai paperilaskuna kotiin. Alennus on henkilökohtainen. Laskutuksen jälkeen toimitettuja tositteita ei huomioida.

Kuvassa lukion opiskelijoita Kipinän sisäpihalla

Päivitetty 7.6.2022