Koronainfoa yrityksille

Hyvinkään kaupunki yhteistyökumppaneineen tekee parhaansa, jotta koronaepidemian vaikutukset yrityksiin jäisivät mahdollisimman pieniksi. Voit olla yhteydessä kaupungin elinkeinotoimeen, YritysVoimala Oy:n tai muihin toimijoihin neuvoja tarvitessasi. Ohjaamme sinut tarvittaessa oikeaan osoitteeseen! Jos epäröit, kannattaako tukea anoa, niin kysymällä asia selviää. 

Yksinyrittäjän korona-avustuksen tuki Hyvinkäällä on päättynyt.

Lähes 400 yksinyrittäjää sai koronatukea Hyvinkäällä

  Työ-ja elinkeinoministeriö

  TEM:n sivuille on koottu laaja tietopaketti ja linkkejä toimintaohjeista yrityksille koronavirustilanteessa. Tutustu TEMin aineistoon tästä.

  TE-palvelut koronatilanteessa yrittäjille ja työnantajille

  TE-palveluiden sivuilla on tietoa liittyen lomautuksiin, starttirahaan, yrittäjän työttömyysturvaan ja työsopimuslain muutoksista irtisanomisiin liittyen. TE-palveluiden sivuille tästä.

  YritysVoimala Oy - kontaktisi neuvontapalveluihin

  Yritykset voivat saada apua ja nopeita neuvoja koronaepidemian aikana muun muassa talousalueen kuntien omistamasta YritysVoimala Oy:sta. Mikäli sinulla on näköpiirissä ongelmia yrityksen kassan tai lainojen maksun kanssa tai mietit miten selvitä kriisistä mahdollisimman joustavasti, YritysVoimala tarjoaa nopeaa apua talous-, rahoitus- ja henkilöstökysymyksissä. Päivystävä kriisipuhelin arkisin 9-16 p. 010 322 2500.

  TechVilla Oy – neuvoja teollisuuden ja logistiikan alan yrityksille

  Myös hyvinkääläinen Teknologiakeskus TechVilla Oy tarjoaa alueen yrityksille neuvontaa ja käytännön apua poikkeustilanteesta selviämiseksi. TechVillalla on erityisosaamista teollisuuden ja logistiikan toimialojen yritystoiminnasta.

  Onko yritykselläsi rekrytointitarpeita?

  Koronaepidemia vaikuttaa kaikkiin toimialoihin, mutta eri tavalla. Joillakin toimialoilla työtä ei riitä kaikille kun taas toisilla voi ilmetä jopa työvoimapulaa, esimerkiksi logistiikan ja kuljetuksen aloilla muuttunut tilanne voi tuoda haasteita myös työvoiman riittävyyteen. Hyvinkään kaupungin työllisyyspalvelut on yksi kanava avun hakemiseen, työllisyyspalveluiden asiakkaista voi löytyä tekijöitä yritysten tarpeisiin.

  Tästä pääset webropol-kyselyyn, jolla kartoitetaan mahdollisia rekrytointitarpeita, kyselyyn vastaaminen kestää muutaman minuutin. Työllisyyspalvelujen henkilökunta ottaa sinuun pyytäessäsi yhteyttä.

  Hyvinkään kaupungin elinkeinotoimi

  Ota meihin yhteyttä jos sinulla on kysyttävää, mikäli me emme pysty auttamaan, ohjaamme sinut avun piiriin.

   Päivitetty 1.12.2020