Minun Hyvinkääni

Minun Hyvinkääni -kilpailun voittajat on valittu

Hyvinkään kaupungin, Hyvinkään kaupunginmuseon ja Aamupostin järjestämän kirjoitus- ja valokuvauskilpailun voittajat on ratkaistu. Ensimmäistä kertaa järjestetyn Minun Hyvinkääni -kilpailun teemana oli asuminen Hyvinkäällä eri näkökulmista.

Kerro kirjeellä -kilpailun voittajat eri ikäluokissa

Sääntöjen mukaan kilpailun lähetetyn tekstin kuuluu olla kilpailuun osallistuvan itse kirjoittama alkuperäinen teksti, joka kertoo asumisesta Hyvinkäällä.

Aikuisten sarjan ”Kerro kirjeellä” kirjoituskilpailun voittajaksi valikoitui Anu Vaulakorven teksti, jossa hän kiteyttää oman kokemuksensa Hyvinkäälle muuttamisesta sanoin ”Hyvinkäältä löytyy kaikki ja vielä vähän lisää.”

Nuorten sarjan Kerro kirjeellä -kilpailun voittajaksi valittiin Minttu Häkkinen ja lasten sarjan voittajaksi Minttu Poutanen.

Tekstarisarjassa kaupunkia kuvattiin napakasti

Tekstarisarjan voittajat ovat aikuisten sarjan Kati Rantala ja nuorten sarjan Jaana Montonen. Lasten tekstarisarjaan ei saatu kilpailutöitä.

Monipuolinen Hyvinkää esillä valokuvakilpailussa

Minun Hyvinkääni -valokuvakilpailussa oli mukana myös yleisöäänestysosa, joten kilpailussa jaetaan useampi palkinto. Sääntöjen mukaan kilpailukuvan kuuluu kertoa jotain Hyvinkäästä kotikaupunkina, kaupunginosasta tai asumisesta kaupungissa ja kuvan kuului olla otettu vuonna 2021.

Tuomariston valitsema valokuvauskilpailun voittaja on Susanna Majarannan ottama mustavalkoinen Darkside.

Lisäksi tuomaristo päätti palkita Susanna Majarannan kuvan keskustan Sirkuskarhu-patsaasta sekä Hanna Lindroosin kuvan Metsäkaltevasta 2. ja 3. sijoilla.

Yleisöäänestyksen voitti Elina Päiväniemen Vanhaa kirkkoa esittävä kilpailutyö.

Nuorten sarjan voittajaksi tuomaristo valitsi Jenna Lindholmin kuvan Kulomäeltä. Lasten sarjan tuomariston valitsema voittaja oli Aatos Laitalan leikkipuistokuva. Yleisöäänestystä varten nuorten ja lasten sarjan kuvat oli yhdistetty samaan äänestykseen ja myös sen voitti nuorten sarjaan lähetetty Jenna Lindholmin valokuva, toiseksi sijoittui lasten sarjaan lähetetty Susanna Ljundbergin valokuva, joka myös palkitaan.

Voittajakuvat löydät täältä

Kilpailun tuomaristoon kuuluivat Aamupostin vastaava päätoimittaja Laura Ääri, Hyvinkään kaupungin viestintäpäällikkö Pi Krogell-Magni, Hyvinkään kaupungin kaupungingeodeetti Marko Kankare, Hyvinkään museopalveluiden johtaja Tuomas Ravea, Hyvinkään nuorisovaltuuston puheenjohtaja Onni Pusa ja kauppakeskus Willan markkinointipäällikkö Mirva Lemmetty.

 

Päivitetty 31.10.2021