Hyvinkää sponsoroi helmiään

Hyvinkään kaupunki tekee tiivistä yhteistyötä kaupunkiin positiivista meininkiä tuovien joukkueiden ja henkilöiden kanssa.

Yhteistyösopimus on solmittu Kim Patovan, Hyvinkään Tahkon Superpesisjoukkueen (miehet ja naiset) ja Hyvinkään Pontevan naisjoukkueen kanssa.

 

Kim Patova

Kimi kiertää tänä vuonna Supersport 300 MM-sarjaa Kallio Racing Teamissa ajaen Yamahalla. 
Kimin esittelyvideo: https://youtu.be/6B0orK8qa00

Kuva Kim Patovasta 

Henna Ikola

Lumilautailija Henna Ikola lähtee tähän kauteen terveenä ja innokkaana. Ikolan lempipaikka Hyvinkäällä on Sveitsin hiihtokeskuksen lisäksi pari vuotta sitten valmistunut skeitti.

Kuvassa Henna Ikola

Hyvinkään Tahkon Miesten Superpesisjoukkue

Kuva Superpesis-joukkueen ottelusta 

Hyvinkään Tahkon Superpesisjoukkue on Etelä-Suomen pesäpallon lippulaiva. Pisimpään pääsarjatasolla yhtäjaksoisesti pelannut joukkue lähtee kauteen 2015 uudistuneella joukkueella. Tahko herättää mielenkiintoa, missä pelaakin ja on tänäkin vuonna valmis taistelemaan kärkijoukoissa.

 

Hyvinkään Pontevan naisten korisliigan joukkue

Kuva Pontevan naisten korisliigajoukkueesta ja valmentajista. 

Hyvinkään Pontevan naisjoukkue vakiinnutti nousijajoukkueena naisten korisliigassa paikkansa sijoittuen kaudella 2014-15 liigan 5.sijalle. HyPon joukkue on herättänyt mielenkiintoa ympäri Suomea, sillä se taisteli liigassa upeasti suomalaisvoimin ilman ulkomaalaisvahvistuksia. Omien kasvattien lukumäärä joukkueen ringissä on myös ihailtava muihin liigajoukkueisiin nähden.

Päivitetty 15.6.2020