SUP-UP valtaa supan! Toistasataa kuorolaista ja tuplasti taskulamppuja 7.11. Sveitsin luonnonpuistossa

HYVINKÄÄN KAUPUNKIYHDISTYS,
HYVINKÄÄN KAUPUNKI ja
HYVINKÄÄN YRITTÄJÄT tiedottavatKuvassa Halo valoviikkojen logo
4.11.2019

 

 

 

SUP-UP valtaa supan! Toistasataa kuorolaista ja tuplasti taskulamppuja 7.11. Sveitsin luonnonpuistossa

Torstaina 7.11.2019 Hyvinkään Halo -valoviikkojen päätapahtuma valtaa Sveitsin luonnonpuiston montun kahdella ääntä ja valoa yhdistelevällä esityksellä. SUP-UP on hyvinkääläisten musiikkiyhdistysten yhteinen luomus. Valokoreografian ja esityksen liikekielen on suunnitellut mestaritanssija Antti Savilampi. Varta vasten Hyvinkään Halo -valoviikoille räätälöidyn esityksen valaisee kaikkiaan 400 Airamin retrotaskulamppua.

Esityksen on Hyvinkään Yrittäjien alkuperäisideasta koonnut ja suunnitellut Charlotta Kivistö, joka toimii myös tapahtuman pääkoordinaattorina. Mukana esityksessä on toistasataa hyvinkääläistä laulajaa paikallisista kuoroista sekä Hyvinkäänkylän Puhallinorkesterin soittajia. Hyvinkääläiset musiikinopettajat Marja-Liisa Hilander-Tereska, Anna Kinnunen, Noora Vuorenmaa sekä Jukka Palonen ovat valmistelleet ja sovittaneet esityksen musiikin ja he myös johtavat teoksen hämärän hyssyssä.

Tapahtuman vastuujärjestäjänä toimii Hyvinkään kaupunkiyhdistys ja turvallisuudesta vastaa PK-09. Lisäksi SUP-UP-illan ovat mahdollistaneet lukuiset paikalliset toimijat sekä kaupungin eri instanssit.

Maaginen suppa – luvassa ääntä ja valoa säällä kuin säällä

SUP-UP live-esityksen äänimaiseman näyttämönä toimii ainutlaatuinen luonnonmuodostelma Hyvinkään Sveitsin luonto- ja kulttuuripolun varrella. Paikka, suppa, tunnetaan myöskin mm. Sveitsin lukkona, hyppyrimäen monttuna ja supan pohjana. Jääkauden aikaisen painanteen pohjalla vallitsee rauha ja pimeys, jonka rikkoo hetkeksi ainutlaatuinen ääntä ja valoa, hiljaisuutta ja pimeyttä yhdistävä live-teos.

Kulku maksuttomaan SUP-UP -tapahtumaan johdetaan Perttulan kenttien viertä. 650 metrin mittainen helppokulkuinen reitti on opastettu ja valaistu Vaiveronkadun liikennevaloista alkaen, ja matkaoppaana toimii KulkuriTeatteri. Tapahtuma sulkee Sveitsin kuntoiluportaat sekä SeikkailuSveitsin parkkipaikan. Sveitsiin kannattaa saapua jalan tai julkisilla kulkuneuvoilla, koska parkkipaikkoja on lähitienoilla rajoitetusti.

SUP-UP-esityksiä on kaksi ja ne esitetään säästä riippumatta. Sateen sattuessa kannattaa varautua sadetakein ja -viitoin, sillä turvallisuussyistä supan pimeydessä sateenvarjojen käyttö on kielletty. Hyvinkään Pontevan kioski palvelee metsäretkeilijöitä tapahtuman ajan supassa klo 18.30–20.30.

SVEITSIN SUP-UP LIVE-TAPAHTUMA

to 7.11. klo 19 ja 20

SUP-UP Teaser trailer: https://www.youtube.com/watch?v=LMmWbQM0S2E

Reittiohjeet ja tapahtumatiedot https://www.hyvinkaanhalo.fi/sveitsin-sup-up/

FB-tapahtuma: https://bit.ly/2WuFbjc

Lisätietoja       

Charlotta Kivistö, tapahtuman pääkoordinaattori, p. 040 773 8466
Anja Tauriainen, Hyvinkään kaupunkiyhdistys, p. 040 506 0900

Hyvinkään Halo-valoviikot

Arjen valaistus, valaistut kaupunkikohteet sekä yksittäiset tapahtumapäivät yhdistyvät 28.10.–10.11.2019 välisenä aikana Hyvinkään Halo -valoviikoiksi. Hyvinkään Yrittäjien käynnistämä valoviikkoprojekti on koonnut paikalliset yrittäjät, kaupunkiyhdistyksen, paikallisen oppilaitoksen, eri musiikkiyhdistykset sekä kaupungin virkamiehet uudenlaisen kokonaisuuden ympärille, jossa näytetään esimerkkejä siitä, miten hyvin suunniteltu valaistus voi toimia kaupunkilaisten iloksi pimeinä vuodenaikoina.

Päivitetty 4.11.2019 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Anna ja lue palautetta

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ