Uusi matkailuyhdistys rakenteilla Hyvinkäälle

Matkailuyhdistys HelsinkiNorth ry:n perustamiskokous 23.1.2020 klo 17 Hyvinkään kaupungintalolla

Joukko hyvinkääläisiä matkailuyrityksiä on päättänyt perustaa uuden matkailuyhdistyksen. Tavoitteena on edistää alueellisten matkailuyritysten yhteistoimintaa ja lisätä Hyvinkään ja lähiseudun alueen kansallista ja kansainvälistä vetovoimaisuutta pitkäjänteisesti paikallisuutta korostaen. Yhdistyksen tarkoituksena on koordinoida, kehittää ja johtaa alueen matkailua kokonaisvaltaisesti kestävällä tavalla.

HelsinkiNorth ry tarjoaa matkailuyrityksille alustan, joka mahdollistaa yksittäisten yritysten kilpailukyvyn kasvun. Yhteistyö on yksi yhdistyksen peruspilareista. Yhdistys koordinoi ja kokoaa yhteistyössä yrittäjien kanssa alueen matkailutarjontaa myyntikelpoisiksi tuotekokonaisuuksiksi sekä organisoi alueen yhteismarkkinointia. Kokonaisuuteen kuuluvat myös digitaaliset palvelut kuten matkailupalvelujen verkkokauppa.

Yhdistyksen perustamiskokous pidetään torstaina 23.1.2020 klo 17 Hyvinkään kaupungintalolla. Perustamiskokoukseen ovat tervetulleita kaikki lähiseudun matkailun parissa toimivat yritykset ja yhteisöt.

Hyvinkään kaupunki tukee yhdistyksen perustamista. Matkailuelinkeinon kehittymisen kannalta on tärkeää, että yritykset ottavat sen kehittämisestä vetovastuun, sillä matkailun lisääntyminen kasvattaa niiden liikevaihtoa. Kaupungin roolina on olla enemmänkin matkailun kehittymisen mahdollistajana muun muassa infrastruktuuria kehittämällä.

Lisätietoja antavat:
Hotellinjohtaja Vesa Kokkonen, Hotel Sveitsi, p. 0400 901 851
Liiketoimintajohtaja Annukka Lehtonen, Hyvinkään kaupunki, p. 050 592 278

Päivitetty 24.3.2020 Tulosta