Hyvinkään kaupunginvaltuusto hyväksyi oman Pelikirjan

Testaa pelitaitosi ja tietämyksesi Hyvinkäästä! 

Hyvinkään kaupunginvaltuusto hyväksyi eilen uuden kaupunkistrategian, jota kutsutaan Hyvinkäällä Pelikirjaksi.

Pelikirjaa on valmisteltu eri tahojen yhteistyönä ja valmistelutyön tuloksia on esitelty vuoden mittaan monella eri foorumilla. Kuntalaisilta kerättiin palautetta muun muassa Pelikirjan valmistelua koskevien kyselyjen ja tapahtumien avulla.

Hyvinkään Pelikirjan kolmena kärkenä on edistää kaupungin houkuttelevuutta, yhteispeliä yritysten kanssa sekä Minä, me ja Hyvinkää -henkeä. Pelikirjaa toteutetaan tulevina vuosina Hyvinkäällä etenkin kärkihankkeiden kautta. Pelikirjan mukaisia kärkihankkeita ovat muun muassa Hyvinkään Sveitsi, Hangonsilta ja Aktiivinen tapahtumakaupunki.

Pelikirja otetaan Hyvinkäällä aktiiviseen käyttöön, ja tavoitteiden saavuttamista seurataan suunnitelmallisesti. Pelikirjan toteuttamisen avulla Hyvinkään tunnettuus lisääntyy ja hyvinkääläiset voivat olla entistäkin ylpeämpiä kotikaupungistaan. Ensi vuonna 100 vuotta täyttävä Hyvinkää on hyvässä vireessä ja nosteessa.  

Katso, mitä kaupunginjohtaja Jyrki Mattila, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Annika Kokko ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Irma Pahlman Pelikirjasta kertovat. Klikkaamalla kuvaa pääset katsomaan!

Kuvassa kaupunginjohtaja Jyrki Mattila, Irma Pahlman ja Annika Kokko

 

Päivitetty 14.8.2019