Uudenmaan uusimpien koronarajoitusten vaikutukset näkyvät myös Hyvinkäällä

Hyvinkäällä ja muualla Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Keusoten alueella on maanantaista 23.11.2020. lähtien siirrytty noudattamaan tiukempia suosituksia ja rajoituksia koronaepidemian kiihtymisen seurauksena muun Uudenmaan tavoin.

Hyvinkäällä ja muualla Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Keusoten alueella on maanantaista 23.11.2020. lähtien siirrytty noudattamaan tiukempia suosituksia ja rajoituksia koronaepidemian kiihtymisen seurauksena muun Uudenmaan tavoin.

- Hyvinkään kaupungin osalta tämän hetken merkittävimmät muutokset palveluissa liittyvät kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluihin, vapaaseen sivistystyöhön sekä maskien käyttösuosituksiin. Lisäohjeita on todennäköisesti tulossa vielä tällä viikolla, sanoo kaupunginjohtaja Jyrki Mattila.

Hyvinkään Opisto siirtyy etäopetukseen – Hyvinkääsalin toiminta tauolla

Hyvinkään Opiston eli vapaan sivistystyön osalta toiminta siirtyy etäopetukseen tiistaista 24.11.2020 alkaen, jatkuen 13.12.2020 asti. Mikäli opetusta ei voida antaa etäopetuksena, voidaan kurssien kokoontumiskertoja mahdollisesti siirtää keväälle. Kurssin yksityiskohdista tiedotetaan osallistujille suoraan.

Hyvinkääsalin toiminta konserttien ja yleisötilaisuuksien osalta on tauolla 13.12.2020 saakka. Hyvinkääsalin verkkosivuilta löytyy ohjeet lippujen palautuksiin liittyen.

Joukkue-, ryhmä- ja kontaktilajiharrastustoiminta keskeytetään 13.12. asti

Kaikki aikuisten harrastustoiminta, myös muu kuin liikunnallinen harrastustoiminta, on tauolla 23.11.-13.12.2020 välisen ajan. Toiminnan keskeytys koskee muun muassa Hyvinkään kaupungin hallinnoimissa sisätiloissa tapahtuvaa yli 20-vuotiaiden joukkue-, ryhmä- ja kontaktilajiharrastustoimintaa. Käytännössä mitkään sisäliikuntatilat, salit ja jäähallit eivät ole käytettävissä yli 20-vuotiaiden toiminnassa.

Jäähallien yleisöluisteluvuorot keskeytetään ja Sveitsin Uimalan ja Urheilupuiston kuntosalit suljetaan. Salivuokrien ja muiden maksujen mahdollisista palautuksista tehdään päätöksiä tämän viikon aikana. Liikuntapalveluiden ryhmätoiminta keskeytetään, ja ryhmille lähetetään erikseen tietoa asiasta.

Koronaviruksen välttämiseen liittyviä ohjeita on www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus sivuilta. Kaupungin ajantasaista tietoa aiheeseen löytyy www.hyvinkaa.fi/koronavirus -sivulta.

 

Päivitetty 24.11.2020