Hyvinkään kaupunki sulkee lauantaista 28.11. alkaen uimalan, nuorisotilat, museot ja kirjastot

Toimipisteitä suljetaan Keusoten ja STM tämän viikkoisten suositusten ja määräysten perusteella sekä sen mukaan, miten Aluehallintovirasto ohjeistaa lähiaikoina.

Uudenmaan alueen koronavirusepidemia on leviämisvaiheessa. Hyvinkään kaupunki sulkee useita toimipisteitä lauantaina 28.11.2020 aamusta alkaen koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi. Toimipisteitä suljetaan Keusoten ja STM tämän viikkoisten suositusten ja määräysten perusteella sekä sen mukaan, miten Aluehallintovirasto ohjeistaa lähiaikoina.

Suljettavia tiloja ovat muun muassa uimala, nuorisotilat, museot ja kirjastot. Jo aiemmin on suljettu kuntosalit. Hyvinkääsalin yleisötapahtumat ja kaikki aikuisten harrastustoiminta sisätiloissa ovat myös tauolla. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan erikseen.

- Lasten ja nuorten toiminnan osalta tiedotamme vielä erikseen, kun selviää perjantaina, miten muualla Uudellamaalla on tarkoitus edetä mahdollisten rajoitusten osalta. Hyvinkäällä tullaan noudattamaan samaa linjaa kuin Uudellamaalla yleensä, sanoo kaupunginjohtaja Jyrki Mattila.

- Koska tilanne elää koko ajan, on myös todennäköistä, että tiedotamme täsmennyksistä lisää myös ensi viikolla, muistuttaa sivistystoimenjohtaja Pentti Halonen.

Päivitetty 26.11.2020