Vammaispalvelulain mukaisten palveluiden hakeminen sähköisesti

Palvelun tekniset vaatimukset palvelun käyttöä varten

  • Internet-yhteys,
  • Internetin selainohjelma (palvelu toimii kaikilla yleisimmillä selainohjelmilla, kuten Internet Explorer, Firefox Mozilla, Opera, Google Chrome),
  • cookiet, eli evästeet, on sallittava, ja
  • javascript on oltava päällä.

Palveluun kirjautuminen

Palveluun käy kaikkien pankkien verkkopankkitunnukset, varmenne kortti ja mobiilivarmenne. Palvelussa täytetään hakemukselle salassa pidettäviä tietoja. Tämän vuoksi hakemukseen tulee kirjautua luotettavalla tavalla tunnistautuneena.

Hakemuksessa liikkuminen

Hakemuksessa edetään alareunan Edellinen ja Seuraava -painikkeilla tai hakemuksen yläreunassa olevista välilehtien nimistä painamalla. Selaimen nuolia tai selaimen "edellinen" ja "seuraava" -toimintoja ei tule käyttää. Hakemuksen täyttämistä ei siis voi jättää kesken ja jatkaa sen täyttämistä myöhemmin.

Hakemuksen yhteydessä toimitettavat liitteet

Hakemuksen liitteet tulee olla pdf- tai jpg-muodossa. Yhden liitetiedoston koko voi olla alle 2 Mt. Hakemuksen lähettämisen jälkeen kyseiseen hakemukseen ei voi enää lisätä liitteitä sähköisesti, vaan ne tulee hakemuksen lähettämisen jälkeen toimittaa postitse.

Postitse toimitettavat liitteet

Liitteet voi toimittaa postitse tai sähköisesti. Täytä erillinen saate liitteiden kanssa, mikäli lähetät liitteet postitse.

Vammaispalveluhakemuksessa lääkärintodistuksen voit korvata lääkärin hoito- tai sairaskertomuksella (epikriisi). Lausunnosta tulee selvitä toimintakykysi suhteessa haettavaan palveluun. 

Arvioi kustannukset, mikäli haettavan palvelun kustannukset ovat tiedossa. Kustannuksista tarvitsemme lisäksi liitteenä kustannusarvion tuotteen myyjältä tai työn suorittajalta. Kalliimpien kustannusten kohdalla tarvitsemme pääsääntöisesti vähintään kolme kustannusarviota.

Edunvalvojalla tarkoitetaan maistraatin tai käräjäoikeuden määräämää yksityishenkilöä tai yleistä edunvalvojaa. Muu liite voi olla esimerkiksi rakennuslupa tai taloyhtiön lupa muutostöille.

Hakemuksen lähettäminen

Kun hakemus on täytetty, näytölle ilmestyy yhteenveto hakemuksesta. Kun hakemus on valmis, sen voi lähettää painamalla Hakemuksen lähettäminen -painiketta. Onnistuneesta lähetyksestä tulee kuittaus. Hakemus tallentuu lähettämisen jälkeen sosiaalipalveluiden tietojärjestelmään ja hakemus näkyy Hakemus odottaa käsittelyä -tilassa.

Lähetyksen jälkeen hakija voi tulostaa lähetetyn hakemuksen itselleen. Tulostaminen tapahtuu Hakemuksen tulostaminen -linkistä. Kun hakija lopettaa hakemuksen käytön, hänen tulee muistaa kirjautua ulos palvelusta.

Hakemuksen käsittelyn seuraaminen

Voit seurata hakemuksen käsittelyä palvelussa. Kun hakemus on vastaanotettu vammaispalveluissa, palvelussa näkyy Hakemus on vastaanotettu –tilassa.

Palvelun keskeytys

Palvelun käyttämisen voi keskeyttää missä tahansa vaiheessa sulkemalla selaimen. Jos selain suljetaan ennen hakemuksen lähettämistä, tiedot eivät tallennu sosiaalipalveluiden tietojärjestelmään. Hakemuksen täyttämistä ei siis voi jättää kesken ja jatkaa sen täyttämistä myöhemmin.

Tietoturva

Palvelusta tulee poistua aina sulkemalla selain, jotta yhteys katkeaa, eikä tietoja saa enää esiin. Jos hakemusta täytetään yleisessä käytössä olevalta päätteeltä, selaimen välimuisti tulee tyhjentää ja käytössä oleva selainikkuna sulkea, kun hakemuksen täyttäminen lopetetaan.
Hakemuksella ilmoitetut tiedot siirtyvät ja tallentuvat Hyvinkään sosiaalipalveluiden asiakastietojärjestelmään.

Päivitetty 22.11.2018 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä
PL 46 / Sandelininkatu 1 B
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@keusote.fi

Avoinna:
ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-15

Keusote yhteystiedot

Kartta Villatehtaan alueesta
  
Kaupungin sähköpostiosoitteet (sosiaali-ja terveystoimen osalta):
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

etunimi.sukunimi@keusote.fi

PALAUTE

Lähetä palautetta

Puhelinvaihde 019 459 11*

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:
verkkolaskuosoite OVT 003728449694
operaattori CGI 003703575029
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän Y-tunnus: 2844969-4
 
PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ

 

SEURAA MEITÄ SOMESSA