Yksityiset asumispalvelut

Kaupunki ostaa ikääntyneille tehostettua asumispalvelua ja palveluasumista myös yksityisten palveluntuottajien hoivakodeista. Kaupunki on kilpailuttanut yksityisiltä palveluntuottajilta ostamansa asumispalvelut. Tarjouskilpailun yhteydessä palveluntuottajat ovat hyväksyneet ja allekirjoittaneet kaikkia palveluntuottajia sitovat asumispalvelun ehdottamat vähimmäisvaatimukset, jotka takaavat asukkaille laadukkaan palvelun. Hankintasopimuksen laatuvaatimuksissa on huomioitu lainsäädännön ja valtakunnallisten suositusten asumispalvelulle asettamat vaatimukset. Kilpailutuksessa valituiksi tulleiden yksityisten palveluntuottajien hoivakodit sijaitsevat Hyvinkäällä, Hyvinkään lähikunnissa ja muualla Etelä-Suomessa. Asumispalvelun laatuvaatimukset ja asiakasmaksut ovat yhdenmukaiset kaupungin omissa hoivakodeissa ja ostopalveluhoivakodeissa.

Yksityisten asumispalveluiden valvonta

Lain mukaan kunnan tehtävänä on ohjata ja valvoa alueellaan tuotettavia yksityisiä sosiaalipalveluita sekä varmistaa, että yksityisiltä palveluntuottajilta hankittavat palvelut vastaavat sitä tasoa, jota edellytetään vastaavalta kunnalliselta toiminnalta.

Kaupunki seuraa yksityisten palveluntuottajien hoivakotien asumispalvelun laatua. Hoivakoteihin tehdään säännöllisesti ohjaus- ja valvontakäyntejä ja asiakastyytyväisyyskyselyitä. Kaupunki käsittelee myös asiakaspalautteita sekä järjestää tarvittaessa asiakkaan palvelua ja hoitoa koskevia hoitoneuvotteluita.

Lisätietoa yksityisistä asumispalveluista ja niiden valvonnasta: asumispalveluiden tarkastaja Heidi Ahlberg, p. 019 459 2839, etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi (sähköpostiyhteytemme ei ole suojattu, joten pyydämme, että yksittäisen asiakkaan asumispalvelua koskevissa asioissa olette yhteydessä puhelimitse).

Voitte antaa kaupungille palautetta hoivakodin palvelusta alla olevalla palautelomakkeella. Palautetta voi antaa myös nimettömänä. Palautteessa on tärkeää mainita, mitä hoivakotia palaute koskee.

PALAUTELOMAKE

 

 

 

 

Päivitetty 20.9.2018 Tulosta

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Anna ja lue palautetta

OTA YHTEYTTÄ

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä
PL 46 / Sandelininkatu 1 B
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@keusote.fi

Avoinna:
ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-15

Keusote yhteystiedot

Kartta Villatehtaan alueesta
  
Kaupungin sähköpostiosoitteet (sosiaali-ja terveystoimen osalta):
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

etunimi.sukunimi@keusote.fi

PALAUTE

Lähetä palautetta

Puhelinvaihde 019 459 11*

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:
verkkolaskuosoite OVT 003728449694
operaattori CGI 003703575029
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän Y-tunnus: 2844969-4
 
PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ

 

SEURAA MEITÄ SOMESSA