Omalääkärivastaanotoille sähköinen ajanvaraus

Hyvinkään terveyskeskuksen sähköisen asiointikanavan, eTerveyden, kautta voi nyt varata myös lääkäriaikoja sähköisesti. Netin kautta varattavat ajat ovat tarkoitettu yhden nopean asian hoitamiseen tai hoidon aloitukseen.  

Palvelua sähköisen asiointikanavan eTerveyden kautta

eTerveys on Hyvinkään kaupungin terveydenhuollon sähköinen asiointikanava, joka tarjoaa terveyspalveluja opiskeluterveydenhuollon opiskelijoille sekä omalääkärivastaanoton, työterveyshuollon ja äitiys- ja lastenneuvola-asiakkaille.

Maaliskuun lopusta alkaen eTerveyspalvelussa on otettu käyttöön sähköinen ajanvaraus lääkärille. Lääkäriajat ovat tarkoitettu yhden nopean asian hoitamiseen tai hoidon aloitukseen. Sähköisen asiointipalvelun kautta on jo aiemmin voinut varata ajan sairaanhoitajan vastaanotolle pieniin toimenpiteisiin..  

Sähköinen reseptin uusinta Omakanta-palvelusta

eTerveyspalvelun kautta on aiemmin voinut lähettää sähköisen reseptin uusintapyynnön. Uusintapyynnöt tehdään nyt Omakanta-palvelun kautta. Omakanta on valtakunnallinen palvelu, jonka kautta hoidetaan reseptiliikenne ja potilastiedon arkistointi. Omakanta-palvelun kautta potilas voi käydä katsomassa vastaanottokäynnin potilastiedot, tutkimukset ja diagnoosit.  

eTerveyspalvelu - faktat

  • eTerveyspalveluiden käyttöönottoa varten tulee tehdä palvelusopimus sähköisestä asioinnista. Sopimuksen voi tehdä kirjautumalla pankkitunnuksilla eTerveyspalveluun.
  • Opiskeluterveydenhuollossa voi täyttää terveystarkastuskyselyn, varata terveystarkastusajan opiskeluterveydenhoitajan vastaanotolle ja kysyä mieltä askarruttavista asioista terveydenhoitajalta.
  • Vastaanotoilla voi varata sairaanhoitajan vastaanottoaikoja, pieniin toimenpiteisiin mm. korvahuuhtelut, rokotukset, ompeleiden poistot, tupakoinnin lopettaminen, ja lääkärin vastaanottoaikoja yhden asian nopeaa hoitoa tai hoidon aloitusta varten ja saada viestejä terveydenhuollon ammattilaiselta tarvittaessa 
  • Työterveyshuollossa voi varata ajan terveystarkastukseen terveydenhoitajan vastaanotolle, kysyä mieltä askarruttavia terveyteen/sairauteen liittyviä asioita terveydenhoitajalta, saada lääkärin hoito-ohjeita vastaanottokäynnin pohjalta otetuista laboratoriotutkimuksista, saada vastaanottokutsuja erikseen sovituissa tilanteissa
  • Äitiys- ja lastenneuvolassa voi varata ajan terveydenhoitajan vastaanotolle ja kysyä sovitusti mieltä askarruttavia sairauteen/hoitoon liittyviä asioita.

Tutustu ja ota eTerveyspalvelu käyttöön!

Päivitetty 30.3.2017 Tulosta

 Linkki kaupungin etusivulle

 

  

Lähetä e-kortti

 

 

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMI
PL 46 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
sosiaalijaterveys@hyvinkaa.fi
Avoinna:
ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-15
   
Kartta Villatehtaan alueesta
  
Kaupungin sähköpostiosoitteet:

etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi

  

PALAUTE

Lähetä palautetta

Puhelinvaihde 019 459 11*

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:
OVT-tunnus   003701258660
verkkolaskuosoite 003701258660
operaattori OpusCapita Group Oy
(välittäjän tunnus 003710948874)
Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0
  

SEURAA MEITÄ SOMESSA