We Willa Rock You!

Kauppakeskus Willa Hyvinkään keskustassa rokkaa Rockfestin mukana tarjoten rock-kansalle sekä kaikille itsensä sellaiseksi tunteville rentoa rock-ohjelmaa sekä kaiken, mitä Suomen festarikesässä tarvitaan. Willan liikkeistä ja ravintoloista saa Rockfest-rannekkeella tuntuvia etuja. Katso ohjelma ja tarjoukset kauppakeskus Willan kampanjasivulta.


Rockfest-rannekkeella maksutta museokeskus Taikaan

Rockfest-rannekkeella museokeskus Taikaan vapaa pääsy 8.–11.6. Esillä Mäntymetsän katveessa - Hyvinkään parantola 1896–1939 ja Solbo - taiteilijatalo Hyvinkäällä -näyttelyt.

Museokeskus Taika avoinna to–pe 8.–9.6. klo 11.00–16.00 ja la–su 10.–11.6. klo 11–17. Hevinkää-myyntipiste museokeskuksen edessä to–pe 8.–9.6. klo 13–16.

Museokeskus Taika, Hämeenkatu 3D


Sveitsin uimalaan Rockfest-rannekkeella tarjoushintaan

Viihtyisä Sveitsin uimala on yksi Suomen parhaista ja monipuolisimmista virkistys- ja ajanviettopaikoista. Uimalassa on kaksi 25 metrin allasta, jossa toisessa hyppytorni. Lisäksi lasten allas, monitoimiallas, hierontapisteitä, poreallas, vesiliukumäki ja saunat. Uimalan asiakkaita ja kaikkia alueen liikkujia palvelee Café Kupla. Ulkouimalassa on käytettävissä kahdeksanratainen 50 metrin allas, hyppyallas, lasten allas, terassikatsomo ja laajat auringonottoalueet sekä leikkipuisto perheen pienimmille.

Rockfestin rannekkeella pääsee vierailemaan uimalassa 4 euron hintaan.

Aukioloajat löydät Sveitsin uimalan sivuilta.

Etu Aseman koululla majoittujille

Aseman koululla majoittuvat pääsevät ilmaiseksi Sveitsin uimalaan. Aseman koululta pääsee paikallisliikenteen linjalla 6 uimalalle. Paikallisliikenteen aikataulut löytyvät Hyvinkään Liikenteen nettisivuilta. Rockfestin Shuttlebussirannekkeella voi käyttää tätä Hyvinkään Liikenteen paikallislinjaa, eli samalla rannekkeella millä pääsee alueelle, pääsee myös uimalalle. 

Sveitsin uimala, Teerimäenkatu 6

Hyvinkaan uimapaikat 2018_22.jpg

Päivitetty 25.5.2023