ROCKFEST SAAPUU KAUPUNKIIN


HYVINKÄÄ muuttuu jälleen Hevinkääksi (ruots. Hevinge, eng. City of Heavy) kesäkuun toisella viikolla, kun Rockfest saapuu kaupunkiin!

Varsinainen festivaali järjestetään Hyvinkään lentokentällä 8.–10.6., mutta myös keskusta on täynnä tapahtumaa. Kirjastoaukio ja kauppatori täyttyy ihmisistä ja markkinahengestä, keskustan terasseilla nautitaan livemusiikista ja myös festarikadun varrelta löytyy palveluita.

Perinteinen festarikatu ulottuu koko matkan rautatieasemalta lentokentälle ja matkalla voit bongata myyntipisteitä ja kivijalkayrittäjiämme, jotka toivottavat festarikansan tervetulleeksi Hevinkäälle.

Tutustu myös tarjouksiin festarirannekkeella ja Rockfest-ikkunakilpailuun!


HUOMIO! Hyvinkään kaupunki on mukana YLE:n Miljoona Roskapussia -kampanjassa ja haastaa Rockfest-festariväen mukaan! Voit bongata kampanjatarroilla höystettyjä Hevinkää-roskiksia kaupungin alueelta sekä festivaalialueelle kulkevan reitin varrelta. Poimi siis roskat reitiltäsi ja merkitse saaliisi roskapussilaskuriin Hyvinkään kohdalle osoitteessa Miljoona roskapussia – yle.fi. Tehdään Hevinkäästä kesän hevisti siistein rock-kaupunki!


FESTARIKATU JA KESKUSTAN TAPAHTUMA-ALUEEN PALVELUT


mopoileva karhu.jpg

SUUNTANA ROCKFEST? Nappaa matkalta mukaan Hevinkää-paita ja muki museokeskus Taikan edessä olevalta Hevinkää-myyntipisteeltä. Museokeskus Taikaan (Hämeenkatu 3D) Rockfest-rannekkeella vapaa pääsy ja Hevinkää-tuotteiden myyntipiste museokeskuksen edessä avoinna to–pe 8.–9.6. klo 13–16. Etsi mopoileva karhu ja olet perillä!

HYVINKÄÄN TORILLE sijoittuvalla Kesäterassilla ravintolapalveluista vastaavat paikalliset Medicin Man, Bar Trèsbon ja Oluthuone Joutsen sekä Hook. Medicin Manin kontista löydät monipuolisen juomavalikoiman. Bar Trèsbon on erikoistunut viineihin ja raikkaisiin juomiin ja tarjoaa juomamenun oheen terassipurtavaa toasteista tapaksiin, juustoja ja leikkeleitä unohtamatta. Oluthuone Joutsenen kontilla pääsee nauttimaan myös Hyvinkään Oma Panimon oluista ja ravintola Hookin vastapaistetut kanansiivet herkullisella kastikkeella vievät kielen mennessään.

Hyvinkään Kesäterassi osoitteessa Kauppatori 1, Hyvinkää.
Avoinna to 15–22, pe–la 12–01.

La 10.6. terassilla Rock’n Roll Nights

15.00 ChilibillyBeans 
16.30 The Primer Kings  
18.00 Buona Sera  
19.30 Marksmen
21.00 Pete Boy Trio

Liput: Aikuiset 10 €, alle 18 v maksutta.


KIRJASTOAUKIOLTA löydät tapahtuman aikana seuraavia palveluita.

Rockfestin rannekkeenvaihtopiste, tarkista aukioloajat ja ohjeet rannekkeenvaihtoon Rockfestin sivuilta.

Hyvinkään kaupungin teltalta saat parhaat vinkit kaupunkiin. Lisäksi jaossa Hevinkää-aiheisia ilmapalloja, käsidesejä, korvatulppia sekä siirtotatuointeja. Tällä pisteellä vierailtuasi olet valmis rokkaamaan!

Kaupungin teltta palvelee
Torstai 8.6. klo 14–20
Perjantai 9.6. klo 13–20
Lauantai 10.6. klo 13–18

Kirjastoaukion markkinoilla saatavilla mm. 

  • Papa’s Smokery BBQ / laadukkaita hampurilaisia savustetuista lihoista
  • Jatkuu Design / päähineitä, pantoja ja koruja sekä secondhand hattuja
  • Lakuvaunu
  • Vohvelikahvila
  • metrilakua, jäähilejuomaa, karkkeja, popcornia, kahvia, virvoitusjuomia
  • koruja, aurinkolaseja, hattuja     

KULTTUURITERASSI Hyvinkään kirjastoaukiolla tarjoaa tunnelmaa ja livemusiikkia. Terassille on maksuton sisäänpääsy ja sinne ovat tervetulleita myös alaikäiset aikuisten seurassa klo 18 asti.

Kulttuuriterassilla etkoillaan Rockfestin merkeissä ja viikonlopun live-esiintyjiin kuuluu mm. Endless Exam, Henri & Jukka duo, Attitude sekä Dädi J. DJ Jussi tahdittaa terassiväkeä perjantaina ja lauantaina yömyöhään asti.

Kulttuuriterassin portit ovat auki rokkikansalle torstaina 8.6. klo 16–22, perjantaina 9.6. klo 14–02 ja lauantaina 10.6. klo 12–02.


FESTARIBUSSIT starttaavat kohti lentokenttää Donnerin puiston kohdalta ja sinne parkkeeraa myös Hyvinkään Lämpövoiman ständi pe 9.6.! Tule kuulemaan energiansäästövinkkejä ja infoa energiatehokkaista kaukolämpötuotteista ja -palveluista. Nappaa mukaan Lämpövoiman vesipullo janonsammuttajaksi - kuplilla tai ilman. Osallistu samalla mielikuvatutkimukseen ja voit voittaa lahjakortin Hotel Sveitsiin!


Alla näet keskustan alueen ja festarikadun palvelut kartalla.

Tervetuloa Hevinkäälle!

Rockfest kartta

Päivitetty 6.6.2023