Sijais- ja tukiperheiden jatkuva rekrytointi

Olisitko sinä valmis tarjoamaan lapselle kodin? Olisitko kiinnostunut toimimaan tukiperheenä?

Pihlajassa on käynnissä jatkuva haku. Haemme sijaisperheitä ja tukiperheitä sekä ammatillisia sijaisperhehoitajia lapsille ja nuorille.

Haemme perheitä Etelä-Suomen alueelta. Lapsen kotikunta voi olla Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kerava, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Siuntio, Tuusula tai Vihti. Sijaisperheen ja lapsen kotikunnan väli voi olla korkeintaan 200 km. Tukiperheen ja lapsen kodin välillä voi olla enintään 70 km.

Alla olevalla lomakkeella voit jättää meille yhteydenottopyynnön. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja kerromme mielellämme lisää. (HUOM! Lomake on jonkin aikaa poissa käytöstä. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, päivystys ark. klo 9-15 p. 040 155 4411, sähköposti: pihlaja@hyvinkaa.fi).

Tai voit soittaa päivystyspuhelimeen arkisin klo 9-15, p. 040 155 4411.

Voit halutessasi keskustella perhehoidosta mentorin kanssa. Heillä on käytännön kokemusta perhehoitajuudesta. Yhteystiedot saat päivystyksen kautta.

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjän (Hyvinkään sosiaali- ja terveyslautakunnan) tulee laatia jokaisesta eri henkilörekisteristä rekisteriseloste, joka on pidettävä yleisesti saatavilla, esimerkiksi rekisterinpitäjän toimipaikassa tai verkkopalvelussa.

 


Päivitetty 24.5.2018 Tulosta

OTA YHTEYTTÄ

Käyntiosoite:
Perhehoitoyksikkö Pihlaja
Suutarinkatu 2 H
05900 Hyvinkää
 
Kaikille yhteinen sähköposti: pihlaja@hyvinkaa.fi Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen.


Postiosoite:   
Perhehoitoyksikkö Pihlaja
Hyvinkään kaupunki /
Perhe- ja sosiaalipalvelut
PL 46
05801 Hyvinkää

 

Päivystys arkisin klo 9-15 
p. 040 155 4411