Terveyskeskuslääkärien vastaanottoaikojen saatavuustiedot reaaliaikaisesti verkkosivuilta

PÄIVITYS 18.1.2018 klo 8.17: Ohjelmassa on havaittu virhe, jota korjataan. Toistaiseksi palvelu ei ole käytössä.

Hyvinkään terveyskeskuslääkärien vapaana olevat vastaanottoajat ovat nyt nähtävillä Hyvinkään kaupungin verkkosivuilla. Reaaliaikainen vastaanoton saatavuustieto lisää laatua ja asiakaslähtöisyyttä terveyspalveluissa.

Terveyskeskuksen lääkäreiden vapaana olevien vastaanottoaikojen seuranta käy nyt helposti. Hyvinkään kaupungin internetsivuilla osoitteessa www.hyvinkaa.fi/terveysasemat on otettu käyttöön uusi eAika-palvelu, joka kertoo seuraavat vapaana olevat lääkärien vastaanottoajat. – Saatavuustietojen avulla pyrimme lisäämään ajanvarauspalveluidemme laatua, saavutettavuutta ja asiakaslähtöisyyttä, kertoo terveyskeskuksen ylilääkäri Kari Sukanen. Uusi palvelu on liitetty osaksi, jopa pidempään käytössä ollutta eTerveys-palvelua, joka on Hyvinkään kaupungin terveydenhuollon sähköinen asiointikanava. - Vapaana olevia aikoja voi uudessa palvelussa selata. Aikoja voi varata kolmen viikon jaksoissa. Varaaminen tapahtuu kätevimmin sähköisesti eTerveyden kautta tai soittamalla ajanvaraukseen, täsmentää Sukanen.   

Verkon kautta varattavat lääkäriajat ovat tarkoitettu yhden nopean asian hoitamiseen tai hoidon aloitukseen. eTerveys-palvelun kautta voi varata myös aikoja sairaanhoitajan vastaanotolle, lähettää viestejä lääkärille tai sairaanhoitajalle, täyttää esitietolomakkeen tai tehdä oman terveydentilan seurantaa.

eAika -palvelun tuottaa sote-kehittämisyhtiö Flowmedik

- Palveluiden saatavuus on osa perusterveydenhuollon laatumittaripatteristoa, johon on läpinäkyvyyden kautta mahdollista tuoda kehittämisvipuvoimaa. Hyvinkäällä on selkeä tahtotila edistää läpinäkyvyyttä ja kehittää tiedolla johtamista. On mahtavaa olla mukana tässä, sanoo Flowmedikin toimitusjohtaja Henri Yoki. 

Päivitetty 17.1.2018 Tulosta

 Linkki kaupungin etusivulle

 

  

Lähetä e-kortti

 

 

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Lähetä palautetta

Puhelinvaihde 019 459 11*

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ