Rockfestin kakkospäivä sujui mallikkaasti – Judas Priest räjäytti potin!

Hyvinkään Rockfestin toinen festaripäivä, torstai 7. kesäkuuta, sujui avauspäivän tapaan mallikkaasti ilman suurempia ongelmia, järjestyshäiriöitä tai muitakaan vaikeuksia. Illan pääesiintyjänä nähtiin Judas Priest, joka valloitti yleisönsä tinkimättömällä otteellaan.

Pimenevän Hyvinkään lentokentän viimeisenä artistina nähtiin Klamydia, jonka soitto jäi raikumaan viileässä kesäyössä kello yhteen saakka.

Muita torstain esiintyjiä olivat Children of Bodom, Millencolin, Sonata Arctica, Lost Society, Beast in Black, Twilight Force, CMNX, von Herzen Brothers, Happoradio ja Shiraz Line.

Rockfest järjestetään Hyvinkään lentokentällä 6.-9. kesäkuuta, ja sinne on luvassa jokaiselle festivaalipäivälle pääesiintyjäksi mittava maailmanluokan supertähti. Artistikattauksesta on tulossa yksi kesän ehdottomasti kovimmista, ovathan mukana Ozzy Osbournen ja Judas Priestin lisäksi mm. Marilyn Mansonin, Megadethin ja Avenged Sevenfoldin esiintymiset.

Kolme jättilavaa ja mittava artistikaarti takaavat Rockfestille täysiverisen rocktunnelman laajoine oheistoimintoineen ja palveluineen. Festivaalilla nähdään yhteensä yli 40 kotimaista ja ulkomaista artistia ja yhtyettä. Koko lista on katsottavissa osoitteessa www.rockfest.fi.

Hyvinkään sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä mahdollistaa festivaalivieraille helpon pääsyn alueelle. Hyvinkäälle pääsee junilla ja linja-autoilla, lisäksi kaupunki on hyvin vilkkaan Tampere-Helsinki -valtatien varrella. Lisäksi VR ajaa junavuoroja Helsingin ja Tampereen suuntaan koko yön ajan.

Festivaalin nettisivut: rockfest.fi

Judas Priestin kuvaaja Julius Konttinen

Päivitetty 8.6.2018 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Lähetä palautetta

Puhelinvaihde 019 459 11*

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ