Hyvinkään asuinalueet tutuksi toukokuun asuntotempauksessa

Hyvinkään kaupunki valmistelee toukokuun lopulle Asuntotempaus-tapahtumaa, joka tuo esiin kaupungin asuntokannan monipuolisuuden ja viihtyisän asumisen mahdollisuudet. Tempaus järjestetään jo perinteeksi muodostuneen kaupunkitapahtuma Yhden päivän jutun yhteydessä 29.-30.5.2019.

Idea tapahtuman järjestämiseen saatiin Hyvinkään poliittisilta päättäjiltä kaupungin kehittämisjaostossa loppuvuodesta 2018.

-     Tempauspäivän suunnittelun käynnisti kaupunginhallituksen puheenjohtaja Annika Kokko ja projekti päätettiin ottaa työn alle nopealla aikataululla. Kehittämisjaosto on antanut jo ensimmäiset evästyksensä päivän suunnitteluun ja valmistelutyö on saatu hyvin käyntiin, kertoo valmisteluja koordinoiva Hyvinkään kaupungin kehittämispäällikkö Tiia Viljanen.

Kaupungin päättäjät pitävät tapahtumaa tärkeänä etenkin kaupungin houkuttelevuuden vahvistamisen näkökulmasta.

-    Tämä on oiva tilaisuus hyvinkääläisille kutsua myös tuttaviaan kylään, kaupunkiin tutustumaan. Se, miten me kaikki kerromme kotikaupungistamme, merkitsee paljon sille, millainen mielikuva Hyvinkäästä rakentuu asuinpaikkana, toteaa Annika Kokko.

-    Haluamme kertoa, että meillä on upea, kasvava ja kehittyvä kaupunki. Tapahtumassa halutaan nostaa esille uusia rakenteilla ja suunnitteilla olevia asuinkohteita, toteaa kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Irma Pahlman.

-    Tällaisiksi esiteltäviksi alueiksi on valittu ­­Hangonsillan ja Metsäkaltevan alueet, kertoo Annika Kokko.

Asukkaat ja yhdistykset kutsutaan mukaan tapahtumapäivää rakentamaan

Uusien alueiden lisäksi kaupunki toivoo voivansa tuoda esiin myös jo rakennettuja vanhempia alueita ja kaupunginosia. Suunnitelmissa on siis myös olemassa olevien asuinalueiden tutuksi tekeminen.

Tähän työhön apua tullaan pyytämään kevään kuluessa myös asukkailta ja yhdistyksiltä. Parhaassa tapauksessa asuntotempauksen avulla saadaan Hyvinkään nykyisetkin asukkaat liikkeelle ja tutustumaan eri asuinalueisiin.

29.-30.5. järjestettävän asuntotempaus tapahtuman virallinen nimi ja kokonaisuuteen kuuluvat aikataulut julkaistaan kevään aikana.

-    Kannattaa ehdottomasti merkitä nämä toukokuun päivät jo kalenteriin. Hyvinkäällä on helatorstain aikaan tarjolla monenlaista mukavaa paikallista ohjelmaa, jota on mukava esitellä vieraillekin, muistuttaa Tiia Viljanen.

Asuntotempauksesta ja yhden Päivän jutusta käynnistyy samalla Hyvinkään monipuolinen tapahtumakesä. Jo seuraavana viikonloppuna (7.-9.6.) Hyvinkään lentokentällä järjestetään Suomen suurin rockfestivaali. Seuraa Hyvinkään kaupungin tapahtumakalenteria pysyäksesi ajan tasalla monipuolisesta tapahtumatarjonnasta https://tapahtumat.hyvinkaa.fi/

Päivitetty 18.2.2019 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Anna ja lue palautetta

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ