Hyvinkäälle jättimäinen musiikkifestivaali!

Rockfest järjestetään ensi kesänä Hyvinkäällä. Viime vuonna Vantaan Vehkalassa yli 50 000 kävijää vetäneen Rockfestin tapahtumapaikka on  Hyvinkään lentokenttä. Nelipäiväinen jättitapahtuma pidetään keskiviikosta 6. kesäkuuta lauantaihin 9. kesäkuuta 2018. Jokaiselle festivaalipäivälle on luvassa mittava maailmanluokan supertähti pääesiintyjäksi. Lisäksi luvassa on lukuisia muita koti- ja ulkomaisia artisteja.

Rockfestin lipunmyynnin ennakkorekisteröinti on alkanut osoitteessa www.rockfest.fi. Kolmen päivän lippuja on myynnissä erikoishintaan 99 euroa rajoitetusti (ovh. 139 eur). Artisteja aletaan julkistaa lokakuun aikana. Ensimmäisenä on vuorossa Suomeen viimeistä kertaa saapuva stadionluokan esiintyjä, jonka nimi julkistetaan kahden viikon kuluessa.

– Viimevuotinen Rockfest oli niin suosittu, että Vantaan festivaalialueelta loppui tila kesken ja meidän oli pakko löytää tapahtumalle uusi paikka. Hyvinkään lentokenttä antaa meille mahdollisuuden kehittää Rockfestistä Ruotsin Sweden Rockin ja Englannin Downloadin kaltainen huipputason rockfestivaali, kertoo festivaalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen.

– Rockfest tulee olemaan K-18-tapahtuma, jolloin asiakkaiden viihtyvyys paranee entisestään, kun alueelle ei tarvita erillisiä anniskelualueita, ja jonottaminen vähentyy huomattavasti. Lisäksi tapahtumassa kiinnitetään erityisen suuri huomio majoitus- ja liikennejärjestelyihin. Festivaalialueelle tulee laaja camping-alue ja runsaasti parkkipaikkoja, markkinointijohtaja Heikkinen kertoo.

Hyvinkään sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä mahdollistaa festivaalivieraille helpon pääsyn alueelle. Hyvinkäälle pääsee junilla ja linja-autoilla, lisäksi kaupunki on hyvin vilkkaan Tampere-Helsinki -valtatien varrella.

Viime kesänä Rockfestin pääesiintyjinä saksalainen metallimusiikin jätti Rammstein sekä yhdysvaltalainen rocksuuruus Evanescence. Viimevuotisesta festivaalista on juuri valmistunut virallinen Aftermovie, joka on nähtävissä netissä osoitteessa: https://youtu.be/zaydlPV19Mw .

Rockfest tarjoaa myös ensi vuonna tinkimätöntä rockmusiikkia tosifaneille. Kolme lavaa ja mittava artistikaarti takaavat Rockfestille jatkossakin täysiverisen rocktunnelman mittavine oheistoimintoineen ja palveluineen. Rockfest nostaa ensi kesänä Hyvinkään festarikartalle kansainvälisine ja suomalaisine huippuartisteineen.

Festivaalin nettisivut: rockfest.fi

Lehdistökuvat: www.dropbox.com/sh/3hxe1cyzb6ybp86/AABiqwdtjwEODnnEbgbNdN1Pa?dl=0

 

Lisätiedot medioille: Tomi Lindblom, p. 040 528 8485
tomi.lindblom@visualmedia.fi

Hyvinkään kaupunki: Viestintäpäällikkö Sari-Leena Lund, p. 040 754 8901
sari-leena.lund@hyvinkaa.fi

Päivitetty 16.10.2017 Tulosta

 Linkki kaupungin etusivulle

 

  

Lähetä e-kortti

 

 

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Lähetä palautetta

Puhelinvaihde 019 459 11*

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ